Fantacine.com

Hvordan man kan hjælpe en Kid tabe sig hurtigt

Hvordan man kan hjælpe en Kid tabe sig hurtigt


Hvis dit barn er overvægtig, er det mest sandsynligt, fordi han har spist opfedning, kalorie-laden fødevarer og ikke får tilstrækkelig motion. For at afgøre, om dit barn er overvægtig, vil en børnelæge sammenligne sin vægt til andre børn på samme alder og højde. Hvis dit barn er tungere end 95 procent af andre børn, han betragtes overvægtige. For at hjælpe dit barn tabe sig hurtigt, bør du have ham spise sunde fødevarer, uden drastisk at begrænse kalorier.

Instruktioner

1 Sørg for, at hele familien spiser sundere fødevarer, ikke kun den overvægtige barn. Lav tabe en familie indsats, fordi de fleste sandsynligt, hvis dit barn er at spise usunde fødevarer, resten af ​​familien er at gøre det så godt. Spis måltider sammen som en familie ved spisebordet, så fokus er udelukkende på de fødevarer, der forbruges.

2 Giv sunde billetpris for dit barn til at spise. Medtag fødevarer fra alle fødevarer grupper, herunder grøntsager, frugt, kød, fjerkræ, korn, bønner, umættede fedtstoffer og mejeriprodukter. Undgå stegning fødevarer; damp, stege eller koge dem i stedet.

3 Giv dit barn lejlighedsvise aflad, så hendes sunde spisevaner er lettere at vedligeholde for det lange løb, og så, at hun ikke føler sig fortabt. Giv den lejlighedsvise pizza slice, is og fødselsdagskage. Begræns fastfood til en gang om ugen.

4 Lad ikke mere end to timer om dagen for at se fjernsyn, spille videospil eller surfe på internettet. Motivere dit barn til at få mere aktive. Deltag skole og samfund sportsprogrammer som basketball, volleyball, fodbold og baseball. Gå på familie vandreture eller cykelture.

5 Arbejd sammen med dit barns børnelæge eller diætist, hvis din indsats er ikke i orden, eller dit barn nægter at samarbejde. Har lægen tale med dit barn, fordi børn ofte lytte til udenforstående lettere end de gør deres egne forældre.


        

Udgiv min kommentar