Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod overgangsalderen

Det amerikanske National Library of Medicine definerer overgangsalderen, eller ændringen af ​​liv, som en naturlig fase i en kvinders liv, da hendes æggestokke stoppe med at producere østrogen og progesteron, og hun ophører med at menstruere. Menopause normalt begynder omkring en alder af 45 eller 50 i de fleste kvinder. Symptomer på overgangsalderen omfatte hedeture eller nattesved, søvnbesvær, vaginal tørhed, humørsvingninger, problemer med at koncentrere og ansigtet hårvækst. På denne tid af livet, kvinders risiko for hjertesygdomme, knogleskørhed eller brystkræft stigning. Udover hormonsubstitutionsbehandling, kan kvinder omfatter naturlige naturlægemidler for overgangsalderen.

Black cohosh

Dr. Andrew Weil, grundlægger af University of Arizona Center of integrativ medicin, siger, at sort cohosh reducerer hedeture og hjælper med at bevare hormon niveauer. Dr. Weil, at kvinder, der har brugt denne naturlige plantestoffer bod for overgangsalderen ikke rapporterer nogen negative bivirkninger fra at bruge sort cohosh og synes sikkert for kvinder med risiko brystkræft. Kvinder kan tage denne naturlige urtemedicin to gange om dagen i op til seks måneder.

Maca Root

Epigee Graviditet og kvinders sundhed, at mennesker har brugt den sydamerikanske Maca rod for seksuel sundhed i århundreder. Roden, rig på vitaminer B1, B2, B12, C og E, zink, calcium og magnesium, balancerer østrogen og progesteron niveauet i kvinder. Epigee siger, at Maca rødder hjælpe vaginal tørhed og hedeture og forbedrer hukommelsen og osteoporose. Kvinder kan koge Maca rod og drikke det som te.

Dong Quai

Dr. Weil siger, at Dong Quai hjælper kvinder styrer hormon niveauer i overgangsalderen. Epigee, at Dong Quai, som indeholder vitaminer E, A og B12, også udvider blodkarrene, øge blodcirkulationen og forebygge hjertesygdomme. Denne naturlige plantestoffer bod for overgangsalderen mindsker stress og administrerer humørsvingninger. Kvinder stejle denne urt og drikke det som te. Dr. Weil siger, at fordi Dong Quai udvider blodkarrene, bør kvinder med kraftig blødning undgå denne urtemedicin.


        

Udgiv min kommentar