Fantacine.com

Interessante fakta om Fruktose

Interessante fakta om Fruktose


Fruktose er en naturlig bestanddel i frugt, juice og honning, udlån en sød smag til disse fødevarer. Forarbejdning majs skaber en krystallinsk form af fructose, der fungerer som et kunstigt sødestof.

Kunstig sødemiddel & Konserveringsmiddel

Fruktose er blevet anvendt i fødevarer og drikkevarer som et kunstigt sødemiddel til de sidste 20 år. Da det er 1,2 gange sødere end tabellen sukker, der er mindre fruktose nødvendig for at forsøde fødevarer, som oversætter til færre kalorier. Naturlige fructose er en sikker form for sukker. Kunstigt fremstillet fructose, anvendes imidlertid i mange bageri elementer og junk fødevarer som konserveringsmiddel. Indtager for meget af dette kan gøre dig tage på i vægt.

Fruktose & Blood Pressure

En nylig undersøgelse fra University of Colorado Denver har etableret en sammenhæng mellem høj fruktose forbrug og højt blodtryk. Undersøgelsen omfattede 4.528 voksne over 18 år. Alle deltagere havde ingen tidligere historie af hypertension. Deltagerne besvarede spørgsmål vedrørende deres madvaner, især deres forbrug af frugtsaft, slik, sodavand og bagværk. Svarene fastslået, at dem, der forbruges 74 gram eller mere af fruktose hver dag var på 26- til 77-procent højere risiko for at udvikle forhøjet blodtryk.

Styring Forbrug af Fruktose

Fruktose er en almindelig ingrediens i kager, slik og et antal junk fødevarer; Men der er en måde, du kan nyde dens fordele uden hober på pounds. Vælg frisk frugt kun og undgå emner, der behandles med majs sirup. Hvis du vælger konserverede frugter og derefter vælge den slags, der er på dåse i frugtsaft i stedet for sukkerholdige sirup. Undgå dåse saft og sukkerholdige cola.


        

Udgiv min kommentar