Fantacine.com

Lav Kolesterol Kost til kvinder

En af de nemmeste måder for kvinder at sænke kolesterol er ved at vedtage en lav kolesterol kost. På en lav kolesterol kost, er målet at begrænse forbruget af natrium, kolesterol og umættede fedtstoffer og øge forbruget af fødevarer med højt opløselige fibre samt fødevarer lavt kolesterol. Undersøgelser har vist en øget forbrug af fede fisk, valnødder, havregryn, og havreklid sænker kolesteroltallet.

The Diet

En lav kolesterol kost er rig på frugt, grøntsager, bladgrøntsager greens, bælgfrugter, fuldkorn, havregryn, hør frø, nødder, soja produkter, dybt vand fisk, tofu, og oliven. bør undgås Forbruget af kød, især indmad, kødpålæg og forarbejdet kød, kylling, æg, mejeriprodukter og olie, der indeholder mættet fedt.

Madlavning Tips

Hvor det er muligt, skal du bruge fedtfattige erstatninger såsom skummetmælk, fedtfattig ost og lite soja mælk. Udskift smør, margarine og flerumættede madolier med raps eller olivenolie og bruge hvidvinseddike i stedet for smør til at holde fødevarer fugtig under tilberedningen. Bag eller stege fisk og magert kød i stedet for pan-stegning og bruge lav-kolesterol æg udskiftninger såsom æggehvider eller bananer i stedet for hele æg i bagning.

Derudover, så prøv smagsstoffer fødevarer med krydderier og krydderurter i stedet for smør eller creme fraiche og brug nonstick pander og sprays i stedet for olie, når det er muligt. Også holde på udkig efter produkter, der er "hjertet sundt," lav i kolesterol eller beriget med plantesteroler eller stanoler.

Prøve Menu

Til morgenmad, har en kop kaffe med skummetmælk plus en skål havregryn med en medium banan. Forbered havregryn hjælp skummetmælk, kanel, æble skiver og drys brun sukker over toppen for at gøre det velsmagende.

Nyd en kop lav natrium grøntsagssuppe til frokost med en side salat af valnødder, grøntsager og dressing, plus en havregryn cookie til desserter. Til middag nyde dybt vand fisk over en halv kop brune ris med to kopper af grøntsager. Afslut dagen med en kop fedtfattig yoghurt til dessert.


        

Udgiv min kommentar