Fantacine.com

Tegn på maveinfluenza

Maven influenza er en almindelig sygdom. Det er også kendt som viral gastroenteritis. Sygdommen opflammer maven og tyktarmen og tyndtarmen. Denne infektion kommer fra flere forskellige virus. Selv om det er almindeligt kendt som "maveinfluenza," det er helt uden forbindelse med influenzavirus og har flere symptomer.

primære Symptomer

De mest almindelige symptomer forbundet med maven influenza er kvalme, overdreven kaste op og diarré. Men i mange tilfælde i maven influenza, kan et enkelt symptom være dominerende. Nogle mennesker kan opleve mere opkastning end nogen anden symptom, for eksempel.

Andre almindelige symptomer

Selvom opkastning og diarré er de to mest almindelige mave influenza symptomer, andre almindelige tegn på denne lidelse er en mavepine, hovedpine og feber. Disse symptomer starter ofte omkring en eller to dage efter en person er blevet smittet med mave influenza-virus. De kan generelt vare alt fra 1 til 10 dage. Den mest almindelige tidsramme er 1 til 3 dage.

Dehydrering

Fordi folk mister så meget vand fra deres organer, når de har maveinfluenza, de ofte oplever dehydrering. Som et resultat, intens thirstiness er et tegn på, at en person lider af gastroenteritis.

Udmattelse

At have en generel følelse af udmattelse og træthed kan være en stor tegn på mave influenza. Hvis en person er træt, sløv og har ingen energi, kunne han muligvis lider af denne lidelse. Mange mennesker oplever også tegn såsom have kulderystelser og ømme muskler.

Alvorlige symptomer

Der er mere alvorlige og potentielt farlige tegn på mave influenza. Disse mere alvorlige symptomer har en feber, der er mere end 101 grader F, hævelse af maven, abdominal ømhed, blod inde i enten afføring eller opkast, mundtørhed, tør hud, følelse af uklarhed og en usædvanlig mangel på både tårer og sved .


        

Udgiv min kommentar