Fantacine.com

Døvhed og Menières sygdom

Døvhed og Menières sygdom


Meniere sygdom er en langvarig sygdom, i det indre øre, der opstår, når der sker en ændring i væsken inde i øret. Det kan forårsage indre øre infektioner, kvalme, opkastning, svimmelhed, tinnitus, og endda døvhed. Sygdommen præsenterer sig ligeligt mellem kønnene, men er mere fremherskende i den kaukasiske løb. De fleste af de ramte er mellem 20 og 50 år. Med en ændring i kost og livsstil, kan Menières sygdom være håndterbar.

Årsager

Selvom årsagen til Menières sygdom er stadig ukendt, det synes at være arvelige. Andre faktorer, der mistænkes for at forårsage sygdommen er skader på hoved og ører, udsættelse for høje lyde, og VVS problemer i øret, der forårsager væske oprustning eller blanding af indre øre væsker efter et brud på slimhinden i selve øret.

Symptomer

I de tidlige stadier af Menières sygdom, lider individer fra episoder med svimmelhed, kvalme og opkastning. Den vertigo påvirker balance og kan forårsage pludselige fald. Desuden er der en følelse af oppustethed eller tryk i øret og et vist tab af hørelse eller tinnitus, der er støj i øret. I de fleste tilfælde begge ører påvirkes over tid. Også, migræne og tendensen påvirkes af virale infektioner forekommer hyppigere hos personer med Menières sygdom end i et normalt individ.

Håndtering af Attack

Når en episode præsenterer sig selv, liggende på en flad overflade og resterende ubevægelig kan afhjælpe nogle af kvalme og opkastning. Desuden bør syge undgå at spise eller drikke, indtil kvalme er gået.

Behandling

På dette tidspunkt Menières sygdom kan behandles, men ikke helbredes. Selvom der er mange behandlinger for vertigo, kvalme, og opkastning i forbindelse med sygdommen, er der ingen behandlinger for tab af hørelse bortset høreapparater. Den tinnitus, eller lyde i øret, kan styres med hvid støj generatorer. Der er også medicin til rådighed for hver af de symptomer, afhængigt af deres sværhedsgrad.

Overvejelser

I nogle tilfælde kan en ændring i kosten har været kendt for at lindre symptomerne på Menières sygdom. Fødevarer og drikkevarer, der indeholder koffein, såsom chokolade, te og sodavand, synes at gøre symptomerne værre grund af deres høje stimulerende. Den bedste kost for en patient af Menières sygdom er regelmæssige måltider, der indeholder lavt saltindhold. Også, rygning og stress synes at øge indtræden af ​​symptomerne.


        

Udgiv min kommentar