Fantacine.com

Hvad er følelsesmæssige udløser & Barrierer i Kommunikation?

Hvad er følelsesmæssige udløser & Barrierer i Kommunikation?


Kommunikation er et vigtigt og værdifuldt bindeled mellem individer. Det giver ideer skal deles fra en person eller gruppe til en anden. Men når følelserne blusser, kan der opstå barrierer for kommunikation. Disse hindringer forhindrer oplysninger bliver overført på den forventede måde. De kan forårsage de oplysninger til at komme ud at lyde stødende eller negativ. Undgå disse barrierer ved at anerkende, hvad de er, og lære at modvirke dem.

Hvad er følelsesmæssige udløser

En følelsesmæssig trigger er noget, der forårsager intense følelser i et individ. Det kan være noget så simpelt som en sætning. Når en person hører en bestemt sætning, der forårsager følelser af vrede, såret, frustration, irritation eller enhver anden form for negative følelser, personen begynder at få defensiven, truede følelse. Denne defensiveness er en væsentlig årsag til barrierer i at kommunikere med andre.

Typer af følelsesmæssige udløse sætninger

Der er mange typer af følelsesmæssige udløser. Tre især er negative mærkning såsom selvglad; kommanderende, såsom at fortælle nogen, hvad de skal gøre; og magt sætninger, såsom at fortælle nogen, hvordan har altid været gjort noget. Når en person hører disse tre typer af sætninger, de resulterende følelser sandsynligvis er vrede og frustration og muligvis irritation.

Hvad er andre barrierer

Andre barrierer i meddelelsen indeholde: bliver bedre højttalere end lyttere - lytte vaner skal være bedre til at forbedre kommunikationen; under forudsætning af at kende svarene, selv når et spørgsmål ikke er blevet stillet - det får folk til at afbryde i stedet for at lytte og forårsager foregribe; konkurrerer gennem diskussion - det er, når hvert punkt af en diskussion udfordres; og forsøger at imponere - dette medfører en person til at forsømme at være opmærksom på højttaleren for at få et budskab igennem.

Yderligere barrierer

Word-baserede spørgsmål også skabe hindringer, herunder overreagerer på bestemte ord eller sætninger - de lytterens afstår fra at være opmærksom på den tale, fordi hun føler sig krænket baseret på hendes personlige overbevisning eller tro; fejlfortolkning af ord - når et ord bruges forkert, er det op til lytteren at bruge det i sammenhæng, eller spørge, hvad taleren betyder; mangler det vigtigste punkt - nogle gange lyttere forstår ikke, hvad taleren siger; og forskellige mentale stilarter - disse forårsage enkeltpersoner til at se de samme oplysninger i den modsatte måde.


        

Udgiv min kommentar