Fantacine.com

Sådan helbrede din forkølelsessår i tre dage

Forkølelsessår er små, væskefyldte blærer, der normalt vises omkring munden. De kan være ganske smertefuld og du normalt nødt til at sætte op med dem så længe som 10 dage, på hvilket tidspunkt de bare naturligt klare op. Læsionerne forårsaget af herpes simplex virus type 1. Man får sår efter at være blevet udsat for en anden person med viruset gennem fælles redskaber, håndklæder og barbermaskiner. Kom forkølelsessår på dit ansigt er mere pinligt end bums udbrud, så vil du sandsynligvis ønsker at slippe af med dem så hurtigt som muligt. Der er flere ting, du kan prøve at helbrede læsioner og få dem til at stilne af i tre dage.

Instruktioner

1 Vask dit ansigt med vand og mild sæbe. Sørg for at bruge sæbe, der er udelukkende til dit ansigt. Afstå fra at bruge den samme bar for resten af ​​din krop blot at sørge for, at virus ikke spredes. Pat dit ansigt tørt med en blød håndklæde.

2 Anvend is eller en tepose på sår for at lette hævelse. Ice kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag, mens du er hjemme. Teposer indeholder garvesyre, der kan hjælpe med hævelse så godt.

3 Anvend aktuel antiviral medicin. Brug en vatpind til at anvende benzylalkohol eller lidocain over sår for at få dem til at rydde op hurtigt. Andre aktuelle behandlinger som du kan prøve er for det meste receptpligtig medicin såsom acyclovir. Disse produkter kan mindske helbredende tid ved mindst en halv dag, men du nødt til at spørge din læge om at bruge dem først.

TIPS

  • Undgå forkølelsessår ved at anvende solcreme på dit ansigt og læber. Der er flere ting, der kan udløse et anfald af forkølelsessår: fange influenza, mangel på søvn, eller opholder sig for længe i solen er blot nogle få eksempler.
  • Brugen af ​​aktuel medicin til forkølelsessår måske ikke altid arbejde for alle. Sørg for at konsultere din læge og følge hans råd om, hvilken type af behandling for at bruge til at sikre, at du ikke skader dig selv. Undgå at dele elementer med andre mennesker, mens de blærer er stadig til stede for at undgå spredning af virus.

        

Udgiv min kommentar