Fantacine.com

Hvad er farerne ved Bioidentical Hormoner?

Bioidentical hormoner er blevet populære som en erstatning for konventionelle hormoner i hormonbehandling. Alle hormonbehandling indebærer risiko, og indtil videre har der ikke været nok forskning udført til endeligt oplyse, om bioidentical hormoner er sikker, eller hvis de er sikrere end konventionelle hormoner.

Historie

Anvendelsen af ​​bioidentical hormoner i hormonerstatningsterapi øges, når risici blev opdaget med konventionelle hormoner. Man mente, at bioidentical hormoner, fremstillet af naturlige kilder, ikke ville præsentere de samme risici. Sundhedspersonale og internetsider begyndte argumenterer fordelene ved at bruge molekylært identiske hormoner. I dag er fuldt en tredjedel af kvinderne i hormonbehandling bruge bioidentical hormoner.

Spekulation

Til dato har der ikke været nok undersøgelser til fuldt ud at vurdere sikkerheden og effektiviteten af ​​bioidentical hormoner. Nogle undersøgelser viser, at disse produkter er ikke kun sikkert, men giver en vis grad af beskyttelse mod brystcancer, hjerteanfald og demens. Andre undersøgelser viser imidlertid, at bioidentical hormoner bærer de samme risici som konventionelle hormoner. Meget af den kritik skyldes, at bioidentical hormoner er ikke underlagt FDA regulering, hvilket betyder at der ikke er nogen standarder for hormonet doser eller renhed i et givet fløde eller formulering.

Sikkerhed

Mange organisationer er kommet ud imod brugen af ​​bioidentical hormoner. Det endokrine Society nævner, at bioidentical hormoner bærer væsentlige samme risiko som konventionelle hormoner. Mayo Clinic, er der ingen beviser for, at bioidentical hormonbehandling terapi (BHRT) er nogen sikrere eller mere effektive end konventionel hormonbehandling. FDA siger, at påstande om BHRT er understøttet af medicinske beviser. Konventionel hormonbehandling kan øge risikoen for brystkræft, livmoderkræft, hjertesygdomme og slagtilfælde - og mange mener, at bioidentical hormon brug bærer de samme risici.

Advarsler

Enhver anvendelse af hormoner, bioidentical eller konventionelle, involverer manipulation af kroppens naturlige endokrine rytme. Der er nok beviser om hormonbehandling og dens risici, enhver hormonbehandling bør gennemføres med forsigtighed. I tilfælde af menopausale symptomer, men hormonbehandling kan være nødvendig for at lindre symptomerne.

Forskning

Mere forskning skal gøres på bioidentical hormoner. Der er undersøgelser i gang, men resultaterne vil ikke blive rapporteret i nogen tid. Brugen af ​​bioidentical hormoner ser lovende ud, men indtil mere viden om sikkerhed og virkning, bør de anvendes med forsigtighed og kun under en læges pleje.


        

Udgiv min kommentar