Fantacine.com

Primær & Sekundær koronararteriesygdom Forebyggelse

Ifølge National Vital Statistics Report, fra 2004, hjertesygdomme er den hyppigste dødsårsag i USA. Primær og sekundær arteriesygdom forårsager en stigning i blodtrykket og er en førende årsag til hjertesvigt. Der er flere måder at forebygge primær og sekundær arteriesygdom.

Aspirin

Tag 325 mg aspirin om dagen for at hjælpe med at reducere den primære og sekundære arteriesygdom. Ifølge New England Journal of Medicine, patienter reducerede deres chancer for arteriel sygdom med 44 procent, når der tages aspirin på daglig basis. De anti-inflammatoriske egenskaber af aspirin til at reducere risikoen for blodplade trombose, også kaldet en blodprop.

Motion og kost

Deltage i regelmæssig motion for at mindske risikoen for primær og sekundær arteriesygdom. Øvelse fem dage om ugen i 30-minutters session at hjælpe med at reducere fedt niveauer og lavere kolesterol. Spis en kost, der er velafbalanceret med flere portioner af grønne grøntsager og frugter. Rygestop, tage del i en fedtfattig, vegetarisk kost og stresshåndtering er alle effektive måder til at sænke risikoen for blodpropper.

Alkohol Forbrug

Alkoholforbrug bør gøres i moderation. Tage del i en lille mængde alkohol kan hjælpe med at sænke niveauet af thrombose ved at skabe en antitrombotisk virkning, sænke muligheden for blodpropper. Selv om det var engang troede, at kun rødvin havde denne fordel, en nylig undersøgelse på Kaiser Permanente Medical Center i Oakland Californien tyder på, at de fleste alkohol giver denne fordel.


        

Udgiv min kommentar