Fantacine.com

Hvad finder du ud med ekkokardiografi?

En ekkokardiografi bruger lydbølger til at indfange et visuelt billede af hjertet, som er enten-eller to-dimensionelle. To-dimensionelle billeder kan vise hjertets kamre, ventiler og slå bevægelse.

hjertefunktion

Når der modtages en ekkokardiografi, vil patienten også gennemgå et elektrokardiogram, eller EKG. Testen vil give nøjagtige målinger vedrørende hjertets funktion, herunder fyldning og tømning hjertets ventrikler.

Egenskaber

En ekkokardiografi kan give flere visninger af hjertet, afhængigt af hvor ultralyd sensor er placeret, og billeder kan udskrives for yderligere gennemgang af en læge.

effekter

En person, der har lidt et hjerteanfald almindeligvis har skader på hjertet, og med en ekkokardiografi en læge vil være i stand til at se, hvor meget skade er sket, og om der er nogen abnormiteter, såsom unormale hjerteklapper, hjertemislyde eller hjerte pumpning. Desuden kan eventuelle infektioner omkring hjertet kan identificeres.

Fordele

Ekkokardiogrammer anvendes til behandling af mere end 37 forskellige betingelser, ifølge National Institutes of Heath.

Advarsler

Der er ingen advarsel eller risikofaktorer identificeret med en ekkokardiografi, da proceduren betragtes noninvasive og smerte-fri.


        

Udgiv min kommentar