Fantacine.com

Den mest almindelige årsag til hjertestop

Den mest almindelige årsag til hjertestop


Flere forhold kan resultere i hjertestop, hvilket er et pludseligt tab af hjertefunktionen. Den mest almindelige årsag til hjertestop er koronar hjertesygdom, ifølge American Heart Association.

Hvad er CHD?

Ifølge MedlinePlus, CHD opstår, når de små blodkar, der forsyner blod og ilt til hjertet er indsnævret. MedlinePlus siger, at CHD normalt skyldes åreforkalkning, en plaque oprustning i arterie vægge. CHD kan forårsage blodtilførslen til hjertet til at bremse eller stoppe, hvilket resulterer i hjertestop.

Risikofaktorer

Visse helbredsproblemer, som kan føre til CHD omfatter diabetes, højt blodtryk og højt choloeserol, ifølge MedlinePlus. Livsstil risici forbundet med CHD omfatter rygning og fedme. Andre risikofaktorer omfatter arvelighed, mandlige køn og alder - AHA siger, at over 83 procent af mennesker, der dør af CHD er 65 år eller ældre.

Behandling

For at behandle CHD og forebygge hjertestop, læger ofte ordinere medicin til behandling af underliggende sygdomme som forhøjet blodtryk eller højt kolesteroltal, ifølge MedlinePlus. Procedurer og operationer, såsom angioplasti, stent eller bypass-kirurgi, kan også anvendes til behandling af CHD. Livsstilsændringer som rygestop og motion, er også vigtige i behandlingen af ​​CHD.


        

Udgiv min kommentar