Fantacine.com

Alternativer til Statiner til Sænkning Chlosterol

Brugen af ​​statiner fortsætter med at vokse, da disse såkaldte spekulerer narkotika har vist evnen til at sænke kolesteroltallet og forebygge lockage i blodkarrene. Brand navne som Lipitor, Zocor, Mevacor, Prvachol og Crestor har mættet markedet og er ofte ordineret for dem med kolesterol-relaterede problemer. Statiner er imidlertid ikke de eneste muligheder. Der er flere andre måder at sænke kolesterol.

Cholesterolabsorptionsinhibitorer

Kolesterol absorption hæmmere kan reducere mængden af ​​kolesterol din krop absorberer ifølge Readers Digest. Denne type stof er forholdsvis ny på scenen og er kun blevet godkendt i USA siden 2002.
Da to organer kontrollere kolesterol i blodet, leveren (hvor det er produceret) og tarmene (hvor det absorberes), de cholesterolabsorptionsinhibitorer sænke det samlede kolesterol i blodet ved at forhindre det i at blive absorberet af tarmene i stedet for at forhindre den i at fremstilles i leveren som et statin gør.

Niacin

Niacin er et B-kompleks-vitamin, der er kendt cholesterolsænkende virkninger. Niacin er til stede i mange fødevarer, herunder kød, grøntsager og frugter og er almindeligt forekommende i multivitamintilskud.
Tager niacin i højere doser for at hjælpe med at reducere kolesterol bør ske under tilsyn af en læge, efter Readers Digest. Det er nødvendigt at tage mere end 100 gange den anbefalede daglige dosis af niacin for at få de kolesterolsænkende fordele, og det kan have bivirkninger, der omfatter rødmen, leverproblemer, blodsukker uregelmæssighed, gigt og gastrointestinale symptomer.
Niacin arbejder for at sænke LDL (dårlig kolesterol) ved at reducere sin produktion i leveren og reducerer frigørelsen af ​​fedtsyrer, der bliver triglycerider.

Galdesyrekompleksdannere

Overvej at bruge en galdesyrebinder at sænke dit kolesterol i blodet. Disse lægemidler virker ved at binde sammen galde syrer (fremstillet af kolesterol i leveren) og forhindrer dem i at blive absorberet i tarmene, som de normalt er.
I stedet disse "limet sammen" galdesyrer springe absorptionstrinnet og forlade kroppen gennem afføringen. Dette forårsager et fald i total cholesterol.
Denne type medicin har været brugt i næsten et halvt årti, og har ikke vist nogen større komplikationer i sine brugere. Der kan forekomme nogle mindre bivirkninger, såsom oppustethed, abdominal smerte, halsbrand og forstoppelse.

Dyrke motion

Motion er ofte anbefales som en livsstil ændring til at ledsage andre kolesterol behandlinger. Grunden til dette er, at en regelmæssig motion regimen øger mængden af ​​HDL (gode kolesterol) og reducerer mængden af ​​LDL (dårligt kolesterol, der forårsager tilstoppede arterier).
Derudover motion fremmer vægttab og forbedrer omsætning, som begge hjælper med clearing opbygning i blodkarrene og forebyggelse dårlig kardiovaskulær sundhed. For optimal sundhed, er 30 minutters moderat intensitet øvelse per dag anbefales.


        

Udgiv min kommentar