Fantacine.com

Home Retsmidler for bændelorm hos mennesker

Home Retsmidler for bændelorm hos mennesker


Det er usædvanligt for voksne at blive invaderet af parasitter. Børn og små babyer er deres mest almindelige ofre. Bændelormsinfestation kan skyldes eksponering for lopper og loppe æg. Bændelorm kan også komme ind i kroppen via indtagelse af forkert kogt kød, så tilberede alle kød grundigt, især svinekød.

Dette varsel er nødvendig af Food and Drug Administration (FDA): De retsmidler, der er anført i denne artikel, er ikke blevet godkendt af FDA. De udsagn i denne artikel er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Hand Vask

Uanset om du prøve en af ​​disse løsninger eller søge lægehjælp, så husk at du kan re-angribe dig selv, hvis du ikke er forsigtig. For at forhindre bændelorm eller anden parasitangreb, grundigt vaske dine hænder efter håndtering af råt kød, lege med kæledyr, der arbejder i jorden eller fuldføre afføring.

Milk Bath

Ifølge Patty på Grandma visdom, vil en mælk bad befri din tarmkanal en bændelorm, dens æg sække og larver. Du skal bruge 3-4 liter stuetemperatur, sødmælk og et badekar. Varm karret ved at fylde det med varmt vand og lade den sidde i 5 minutter. Tøm karret og tilsæt mælken. Sid i karret med knæene bøjet og endetarmen nedsænket i mælken i cirka en time, resterende afslappet.

Hvis du føler en bændelorm arbejder sig ud, blive afslappet eller det vil ikke exit. Gentag dette flere gange over en periode på flere uger for at fjerne alle larverne.

intestinal Renser

Ifølge personalet på Home Retsmidler for du har kokos blevet anvendt til behandling tarmparasitter siden oldtiden. De anbefaler at spise en spiseskefuld af friskmalet kokosnød til morgenmad. Tre timer senere, drikke en blanding af 2-3 spiseskefulde ricinusolie og 1 kop stuetemperatur mælk. Gentag om nødvendigt, indtil angrebet er ryddet.

De hjem retsmidler personale anbefaler at bruge en kold afkog af granatæble bark til at dræbe bændelorm. Granatæble bark indeholder punicine, som er giftigt for bændelorm. I et glas eller keramiske pot, lad det simre 1/4 kop granatæble træ bark i 2 kopper kogende vand i 30 minutter. Lad blandingen køle af, før dræning og hælde i et glas krukke og køling. Drik 1/2 kop afkog hver time i fire timer. Følg den sidste dosis med 2 spsk Castor olie. Børns dosis er 2 spsk koldt afkog hver time i fire timer og 1 spsk Ricinusolie efter den fjerde dosis.

Ifølge Home Retsmidler for du, malurt er et middel, der anvendes af de gamle grækere og romere til at dræbe indvoldsorm. Pulver den tørrede, blomstrende toppe med morter og støder. Opret en infusion under anvendelse 1/2 ounce af pulver tilsat til 1 kop kogende vand og stejle i 15 minutter. Stamme og drikke en kop infusionen per dag.

Worm Dr.

Worm Dr. er et urte blanding af lakridsrod, Agermåne, marshmallow, malurt, homøopatisk Chamomilla og homøopatisk cina. Dette præparat hævder at være 100% naturlige og sikre til forebyggelse og befri kroppen af ​​tarmparasitter. Det hævder også at fremme intestinal sundhed.


        

Udgiv min kommentar