Fantacine.com

Hvad er de Egenskaber for Herb Søde Annie?

Søde annie er også kendt i Vesten som malurt eller søde malurt, og omtales i Kina som Qing Hao. Denne urte plante har været brugt i Kina til behandling af feber og malaria, siden det 7. århundrede, ifølge The Herb Companion hjemmeside. Vestlige herbalist også bruge sød annie til dette formål. Søde Annies medicinske egenskaber har skabt en stærk tradition for anvendelse som et middel for en bred vifte af lidelser.

Anti-malaria Properties

Sød annie har længe været kendt for sine anti-malaria egenskaber. Ifølge Jade Institute hjemmeside, er sød annie blevet kaldt den mest lovende behandling for malaria opdaget i de sidste 300 år. Sød annie indeholder artemisinin, som er kendt for at være en mere effektiv behandling for at dræbe malariaparasitter end konventionelle lægemidler. Behandlinger med sød annie er billige og let tilgængelige.

Anti-bakterielle egenskaber

Sød annie er en aromatisk antibakterielt plantestoffer plante. Bladene af planten har egenskaber, som er antiseptisk, fordøjelsessystemet og febrifuge - et stof, der reducerer feber. Som en antiperiodic, sød annie forhindrer periodisk tilbagevenden af ​​en sygdom eller symptom. Anvendes som en infusion, bladene behandle interne lidelser såsom forkølelse, feber, fordøjelsesbesvær, diarré og visse bakterielle sygdomme. Udvendigt er bladene fremstilles som et grødomslag og anvendes til behandling af bylder, abscesser og næseblod, ifølge Natural lægeurter hjemmeside. I kinesisk medicin, er den urt også bruges til at afkøle blodet og stoppe blødning, klar sommer varme og klar feber grundet mangler.

Hjem Apotek Bruger

For hjemme apotek anvendelser, er sød annie gjort til en traditionel tinktur, infusion eller cider eddike tinktur, ifølge "Dyrkning 101 Urter at helbrede." Enten friske eller tørrede overjordiske dele anvendes. Imidlertid bør urten kun bruges med tilsyn af en erfaren herbalist.

Beskrivelse og Artemisinin indhold

Søde annie (Artemisia annua), er en busket årlige plante vokser 2 til 9 fod høj, med aromatiske bregne-lignende blade. Blomster er gul-grøn og lille med blomster ankommer i august til september. Indholdet artemisinin af den søde annie plante - den aktive bestanddel i anti-malaria behandling - er på sit højeste i slutningen af ​​juli til slutningen af ​​august, før plante blomster. Til medicinske formål, den bedste sød annie plante har mørkegrønne blade med gullig grønne stængler og en intens duft indikerer fineste kvalitet.

Yderligere medicinske anvendelser

Historisk sød annie - kendt som malurt - har været anvendt til behandling af gigt, søsyge, forgiftning og madforgiftning, ifølge "Dyrkning 101 Urter at helbrede." Derudover er urt anvendes i dag til behandling af gastrointestinale problemer og kvinders sundhedsmæssige betænkeligheder.


        

Udgiv min kommentar