Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre balance med cerebral parese

Cerebral parese er svært at forstå for den simple kendsgerning, at der findes forskellige typer, og et bredt spektrum af sværhedsgrader. Disse varierer afhængigt af årsagen til tilstanden. Den hårde del af behandlingen er, at hver patient kræver tilpasset behandling, fordi hver situation er anderledes. Af de mange mulige ting berøres som følge af cerebral parese er evnen til at opretholde balancen mens walking og laver andre aktiviteter. At finde og bruge metoder til at forbedre balance vil hjælpe en person med cerebral parese, men vil hjælpe nogle mere end andre. Fortsæt for at lære om hvordan man kan forbedre balance med cerebral parese.

Instruktioner

Bestem Starter Ground

1 Før fastslå, hvad teknikker til at bruge til at forbedre balance med cerebral parese, skal du først bestemme den aktuelle status for deres udvikling og evne, både psykisk og fysisk. God balance er vigtig for udvikling, som bedre balance er påkrævet for hver fase af den fysiske udvikling fra liggende, siddende, at krybende, kravlende, og gå, så den yngre du begynder at arbejde på forbedringer, jo bedre.

2 Her er et eksempel retningslinje for, hvordan at klassificere balance evne af barnet. Hvis der ved den tid, barnet er 10 måneder gammel, kan han ikke sidde op uden at falde til siden med ringe eller ingen forsøg på at fange selv, så balancen er dårlig. Hvis han kan balancere bruge deres arme efter en blid skub fra dig, så balancen er fair. Hvis han kan sidde ved at bøje kroppen uden hjælp af armene, så balancen er god.

3 Med et lille barn, psykiske udviklingsmæssige forsinkelser kan eller ikke kan vise sig ved siden udviklingsmæssige milepæle. Mentale udviklingsmæssige forsinkelser er ikke altid en karakteristik af CP og den mentale forsinkelse vil være sværere at få øje på de tidlige stadier af livet, hvis man optræder overhovedet. Forkæl et barn mentalt som du ville deres reelle alder, indtil eller medmindre du ser tegn på en forsinkelse - og ikke anerkender de udviklingsmæssige spørgsmål som en "dårlig" ting. Dette er mere vigtigt for ældre børn eller voksne med psykiske forsinkelser på grund af afstanden (og varierende størrelser af hullet i hvert enkelt tilfælde) mellem den fysiske og mentale udvikling vil betyde, at du er nødt til at ændre din tilgang. Hvis du er en forælder til et barn med CP, vil din læge eller diagnose sandsynligvis hjælpe eller fortælle dig det mentale alder i forhold til det fysiske, så dette vil hjælpe dig i gang, men forventer de to til at forblive uafhængige, fordi kløften kan lukke eller udvide, før det stabiliserer og intet siger, at du ikke kan hjælpe det til at lukke på noget tidspunkt.

4 For at få en idé om den mentale alder af barnet, se på, hvad hun gør godt. Kig på et diagram af udviklingsmæssige milepæle, finde den sidste, at hun viser, og du vil have et skøn. Overvej dette mod den fysiske alder af barnet for at se hullet. Selvfølgelig er det ikke så præcise som test fra en professionel.

5 Kendskab til den mentale alder af barnet hjælper dig, fordi du ved, hvordan at nærme sig dem i forhold til de aktiviteter, du vil gøre for at forbedre balancen. For eksempel, hvis du vil have dem til at prøve noget nyt og ved, at de tænker som en 4-årig, selv om de er en 10-årig, at tale med dem på dette niveau er ikke dårligt, fordi det er det niveau, de forstå. Lektionen er, identificere sig med mentale alder, uanset den fysiske alder, hvor du beslutter, hvad de skal gøre.

de aktiviteter

6 Unormale eller mærkelige bevægelser og kropsholdning er fælles, så gør aktiviteter for at hjælpe barnet forsøge at lære at gøre mere. Pointen er at styrke og forbedre, aldrig at korrigere. Giv ros for indsatsen, og masser af ros, når du ser konsistens i evnen til at gøre noget, du har arbejdet på. Aldrig straffe for den manglende indsats eller manglende evne til at forbedre, da det er sandsynligt, at skabe mere af et tilbageslag.

7 Brug balance boards. Hvis barnet ikke kan stå eller gå, give barnet til at sidde på brættet for at forbedre balancen dygtighed. Hvis han eller hun kan stå fremme, at i stedet for at sidde. Barnet vil sandsynligvis falde. Den manglende evne til at balancere ordentligt kan skabe en frygt for at falde for barnet, så altid fremme og forberede dem, så du vil være der i tilfælde af, at barnet falder ind, for at beskytte dem mod skader. Hvis de falder og du fange dem, ikke afskrække dem fra at forsøge igen. Motivere dem til at prøve igen, men ikke tvinge dem. Over tid, vil du se en forbedring i etaper, og uanset hvor lille forbedring, rose det.

8 Brug loggen til at fremme brugen af balancering (siddende) uden arme. Sid barnet på loggen og se, hvor godt hun kan sidde. Hvis hun falder, vise hende at bruge sine arme til at fange hende i stedet for at stabilisere hende. Hold arbejde og lovede indsats og forbedringer over tid.

9 Opfordre vrid, nåede, skiftende vægten fra den ene side til den anden, og bevæger sig fra side til side eller tilbage (hovedsagelig til fods børn) gennem forskellige øvelser. Tilbyde bistand efter behov, være der for komfort, og gradvist give barnet til at gøre mere selv. Skub ikke progression, men foreslå det. Skub forsigtigt barnet at opmuntre ham til at fange sig selv, og vippe ham til at opmuntre ham til at bruge sin krop til at balancere.

TIPS

  • Foretag øvelser sjov og spil til at lokke barnet til at deltage.
  • Vær tålmodig og re-prøve den samme aktivitet senere et par gange, før de beslutter, at det ikke er rigtigt for den person.
  • Venligst anerkender, at der ikke er "lærebog" sag at foreslå eller følge. Brug din viden og dom af situationen med henblik på at afgøre, hvad der er bedst. Tilpas generalisering at passe til patientens behov baseret på hans eller hendes behov og begrænsninger.
  • Mens skal tjene som hjælp, er dette ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra de relevante sundhedspersonale.
  • Skub ikke barnet for langt, for hurtigt, da dette vil give bagslag.

        

Udgiv min kommentar