Fantacine.com

Sådan Heal en klemt nerve med yoga

En klemt nerve er en perifer nerve, der er blevet blokeret, tillader ringe eller ingen feedback til hjernen. En nerve kan blive klemt af sådanne ting som en diskusprolaps i rygsøjlen eller karpaltunnelsyndrom i håndleddet. Symptomerne på en klemt nerve spænder fra en let prikkende i ekstremiteten forbundet til den klemt nerve til følelsesløshed, varmt eller koldt fornemmelse eller kedeligt til akut smerte. Yoga øvelser kan være effektive til at lempe de symptomer på en klemt nerve, men skal altid behandles med forsigtighed.

Instruktioner

Understøttet Bridge Pose for klemt nerve i Hals

1 Læg en yogamåtte, eller find en blød, tæppebelagt rum.

2 Placer de lange kanter af to yoga blokke ved siden af hinanden og lægge yderligere to blokke på toppen i midten af måtten.

3 Sid på blokkene og langsomt læne tilbage på albuerne.

4 Slip øvre ryg og skuldre ned på måtten / gulv.

5 Placer fødderne fladt på gulvet og bøje knæene mod loftet.

6 Korsbenet og balder hvile på blokkene, mens den øvre ryg, skuldre og hoved hvile på måtten / gulv.

7 Bo i denne stilling i fem minutter, tre til fire gange om ugen.

8 At komme ud af stillingen, stiger op på albuerne og sidde op på blokkene.

Understøttet Barnets Pose for klemt nerve i Back

9 Læg en yogamåtte, eller find et tæppebelagt rum.

10 Place en yoga styrke eller seks fast puder (i længderetningen, parallelt med måtten i en række af tre, med de resterende tre puder stablet oven) nær toppen af måtten.

11 knælende på midten af måtten, bringe dine knæ til udgangen af den styrke eller pude stak er tættest på midten af måtten.

12 Sidder tilbage mod dine hæle, slipper hovedet og overkroppen ned på styrke eller pude stakken. Udvid og nå armene ud på gulvet foran dig.

13 Bo i denne stilling i fem minutter, tre til fire gange om ugen. Hvis du føler smerte eller ubehag i anklerne, placere en sammenrullet, tynde tæppe under begge ankler. For ubehag i knæ, placere en sammenrullet, tynde tæppe bag knæene.

TIPS

  • Denne artikel er ikke en erstatning for lægelig rådgivning. Kontakt din læge, før du begynder en yoga rutine.

        

Udgiv min kommentar