Fantacine.com

Hvordan at slippe af Middle Aged knæsmerter

Knæ smerter er et problem, der rammer millioner af amerikanere hver dag. Selv om det kan være forårsaget af skade, traumer, sygdom og andre faktorer, en af ​​de mest almindelige årsager - især for midaldrende voksne - er simpel slitage. Knæleddet opretholder enormt pres, da det vrider, roterer, bøjninger, og skubber. Så nogle smerter som du alder er næsten uundgåelig. Kendskab nogle enkle trin til at afhjælpe dette problem kan være nyttig.

Instruktioner

Hvordan at slippe af midaldrende knæsmerter

1 Tag et smertestillende. De bedste valg er NSAID'er (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler). Disse er lægemidler, såsom ibuprofen, tylenol, naproxen og aspirin. De arbejder specifikt at mindske hævelse og inflammation, som er de to væsentligste årsager til smerter i knæet.

2 Ice knæet hvis det er smertefuldt. Ved at bruge en ispose i 20 minutter, og opløftende knæet, mens du is det, kan du markant reducere enhver hævelse, der kan være årsag dine smerter.

3 Brug et aktuelt smertestillende, ligesom Icy Hot, og gnid det ind i ømme knæ. Dette er specielt nyttigt før og efter træning. Du kan også bruge dette natten.

4 Brug sund fornuft og ikke skubbe knæet for langt. Før du gør noget sportslig aktivitet, en bemærkning til at strække musklerne i dine ben, som vil hjælpe dig med at undgå irritation og skade i knæleddet.

5 Tag et varmt bad. Varmt vand er en fantastisk måde at slappe af ømme led og muskler.

TIPS

  • Hvis du er heldig nok til at få en massage, kan dette være en god måde at lindre smerter i knæet.
  • Nogle knæet smerter under din midterste år er fælles, men hvis du oplever kraftige smerter, eller en følelse af ustabilitet i leddet, skal du få professionel lægehjælp.

        

Udgiv min kommentar