Fantacine.com

Sådan Gør din egen overlevelse vand renseanlæg

Sådan Gør din egen overlevelse vand renseanlæg


Vi har alle set de triste reklamer sent på aftenen om børn i udviklingslandene ikke har rent drikkevand. På et tidspunkt, kan vi selv endda blive konfronteret med denne knibe. Vi kunne gå tabt, strandet, eller en katastrofe kunne strejke at kompromiser vores vandforsyning. Selv om det er vigtigt at have rent drikkevand det disse scenarier, er det usandsynligt, at du har bragt et vandfilter sammen. Heldigvis kan du lave dine egne filtreret drikkevand med kun få materialer, du kan finde liggende rundt.

Instruktioner

Sådan Gør din egen overlevelse vand renseanlæg

1 Placer terracotta ler ud i solen for at tørre, hvis det ikke allerede er tør. Når leret tørres, knuses leret til pulver. Hvis du er i en situation, hvor du forsøger blot at overleve med minimal værktøjer, kan en stor sten opnå dette.

2 Placer en håndfuld terracotta ler pulver ind i din spand med en håndfuld af brugte kaffegrums. Hvis kaffegrums ikke er tilgængelige, kan du også bruge teblade eller risskaller.

3 Tilsæt langsomt små mængder vand ind i din blanding. Du ønsker ikke at gøre mudder, så hæld i vand konservativt. Du vil bare nok vand til en stiv blanding, der er fast nok til at håndtere og vil ikke miste sin form, hvis du forme det.

4 Mold blandingen i en cylinder form. Væggene i din cylinder bør ikke være mere end 1,5 cm tykke, eller lige så tyk som en voksen pegefinger. Efterlad din cylinder i solen for at tørre.

5 Læg kogødning på jorden. Må ikke knuse eller bryde op gødningen. Bare lad det i klumper som du fandt den. Sæt din tørret cylinder på dette lag af gødning. Surround cylinderen med tørrede blade og / eller halm. Tilføj på yderligere to til tre lag tørret gødning. Sørg for, at cylinderen er helt dækket med gylle, blade og strå.

6 Lys halm eller blade i brand. Hold øje med din brand. Ilden vil brænde huller gennem din gylle omkring, og du ønsker at tilføje mere gødning, når dette sker. Dette vil holde ilden den korrekte temperatur. Ilden skal være lyse orange til gul farve ved den rigtige temperatur. Efterlad din cylinder i branden på denne varme i mindst 30 minutter, men ideelt i 45 til 60 minutter.

7 Fjern din cylinder fra ilden. Det vil være meget varmt, så brug noget ud over dine hænder til at få det ud. En stok ville fungere, hvis ikke andet er praktisk. Tillad cylinderen til at sidde og afkøles. Når den er afkølet, vaske enhver kul eller snavs fra cylinderen, som nu er dit filter.

8 Hæld vand i filteret og lade det sive gennem de små huller skabt under brændingen. Drik ikke dette vand, da dette er at rense dit filter ud. Når dette vand er løbet igennem, kan du bruge noget vand filtreret gennem dit nye filter som drikkevand.

TIPS

  • Du kan forme mere end en cylinder og placere en ny cylinder i ilden hver gang du tager en ud. Bare sørg for at holde ilden varm og glødende orange eller gul.
  • Vær forsigtig, når du starter en brand. Selv i en overlevelse situation, når det synes tingene ikke kunne blive værre, vil tredje grads forbrændinger gøre livet så meget sværere.

        

Udgiv min kommentar