Fantacine.com

Hvorfor er Håndtag Ergonomisk rigtig?

Hvorfor er Håndtag Ergonomisk rigtig?


Håndtag er ergonomisk designet til at reducere spændinger og træthed i hænder og arme. Gentagne bevægelser kan forårsage gigt eller karpaltunnelsyndrom, når bevægelserne involverer hænder, fingre og håndled.

Identifikation

Ergonomi er design af udstyr, hvilket reducerer operatør ubehag og træthed samt maksimerer produktiviteten, konstaterer Safecomputingtips.com. På græsk, ergos betyder arbejde. Nomos betyder love eller love arbejde.

effekter

En ergonomisk håndtag vil aflaste stress på sener, nerver, led, knogler og muskler. Når et håndtag er designet ergonomisk, er det designet med menneskelige præstation i forhold til, hvordan den person interagerer med produktet i tankerne.

Egenskaber

En ergonomisk designet håndtag vil have kontur gribende og sandsynligvis en aflang aksel. Grebet er kontureret, så den svarer til den naturlige position og vinkler på håndfladen og hånd, byder på en S-formet krumning på oversiden og en tredobbelt krumning langs bunden, hvilket resulterer i en fordybning, hvor fingrene kan hvile. Den bedste form for håndtag er let tilspidset mod begge sine distale (fjerne) og proksimale ende og er oval.


        

Udgiv min kommentar