Fantacine.com

Komplikationer ved Fjernelse binyrerne

Fjernelse af binyrerne eller en adrenalektomi, udføres i en række forskellige årsager, herunder væksten af ​​en tumor eller tumorer. Mens dagens kirurgiske teknikker tillade en kirurg for at udføre operationen ved hjælp af en minimalt invasiv tilgang, er det vigtigt at være opmærksom på bivirkninger og hvilke der kan berettige en tur til din læge.

Mindre alvorlige komplikationer

Enhver form for kirurgi bærer med sig nogle risici og en forventet mængde af smerte til at ledsage helbredelsesprocessen. Hvis du oplever symptomer forbundet med eftervirkningerne af kirurgi, såsom kvalme eller mavebesvær grund anæstesi; lidt forhøjet blodtryk; lys blødning fra incisionssted (blødning, der ophører når trykket er anvendt); eller smerte, der ophører i intensitet med smertestillende medicin, er disse generelt betragtes mere normale komplikationer, der kan forekomme umiddelbart efter fjernelse af binyrerne. Hvis disse symptomer vedvarer eller forværres efter en periode på en uge, kan du ønsker at se din læge.

Derudover skal din efter-kirurgi strategi omfatter indgreb i nogle former for bevægelse, særligt bevægende benene, som kan være tilbøjelige til blodpropper efter operationen.

Mere alvorlige komplikationer

Mens nogle ubehag, smerte og blødning er normalt følgende operation, bør du og en elsket nøje observere symptomer, der kunne indikere en mere alvorlig infektion. Advarsel tegn på, at en infektion eller anden komplicerende problem er opstået omfatter høj feber, hurtig vejrtrækning, uregelmæssig hjerterytme, alvorlige mavesmerter, der synes at forværres, besvimelse eller pus dræning eller varme omkring dit indsnit site.

Disse komplikationer kan indikere en tilstand lige fra infektion inde i kroppen eller på incisionsstedet, skade på en nærliggende organ eller en blodprop. Da disse komplikationer kan kræve yderligere kirurgi, er det vigtigt at søge hjælp så hurtigt som muligt, bør du bemærke disse ændringer.

Langsigtede komplikationer

Langsigtede virkninger af binyrerne fjernelse afhænger ofte af den type kirurgi og din tilstand før fjernelse. Hvis du har kun én binyrerne fjernes, så kan du ikke kræve hormon tilskud. Men hvis du skal have begge kirtler fjernet, bør du drøfte med din læge konsekvenserne af at tage langsigtede steroid medicin for at kompensere for manglen på binyrerne.

Du bør også drøfte med din læge eventuelle kostanbefalinger efter operationen. Mens en adrenalectomy ikke nødvendigvis kræver restriktioner, kan din læge bede dig om at begrænse dit saltindtag i et forsøg på at holde dit blodtryk lavere i din opsving fase.


        

Udgiv min kommentar