Fantacine.com

Ion Foot Cleansing

Ion fod udrensning er en simpel og smertefri fremgangsmåde til at fjerne skadelige giftstoffer fra kroppen. Vigtigst, rense fjerner heavy metal toksiner, som er meget vanskelige at slippe fra kroppen og har historisk krævede mere intensive behandlingsformer såsom IV chelatbehandling. Den Ion Cleanse er en noninvasiv og skånsom metode til at rense giftstoffer, vi udsættes for i dagligdagen.

Hvad er en ion Cleanse?

Den Ion Cleanse kræver, at du sidder med fødderne i en lille balje med varmt vand i cirka en halv time som toksiner trækkes ud gennem fødderne. Nogle klinikker tilbyder også en Ion Cleanse hånd bad, men fødderne er generelt betragtes som mere effektiv.

Hvordan en Ion Cleanse Works

Ud over dine fødder, er en lille drevet vifte placeret i vandet for at skabe en ion felt. En ion er et atom der har vundet eller mistet en elektron, hvilket resulterer i et positivt eller negativt ladet magnetfelt kan tiltrække modsat ladede partikler. Disse partikler trækkes derefter ud af kroppen gennem processen med osmose. Osmose er, når partiklerne bevæger sig gennem en membran (i dette tilfælde cellemembraner) fra et område med lavere koncentration til et af højere koncentration (i dette tilfælde det magnetiske felt, der dannes i vandet).

Er Ion Rens Effektiv?

Skeptikere har længe spekuleret på, at de ændringer, der ses i vandet under en ion Cleanse er resultatet af array adskille mineraler fra selve vandet. Selv om det er rigtigt, at nogle af de mineraler kommer fra vandet, niveauerne af giftige metaller i vandet efter en ion Cleanse udført på patienten, er langt større end vandet alene kan forklare.

For at bevise dette, Natural Health Solutions, en tværfaglig alternativ og supplerende sundhedsklinik i Roswell, Georgien, bestilt flere laboratorieundersøgelser. Disse tests målt niveauerne af tungmetaller toksiner i efterbehandling vand, hvor ingen patienter var til stede og vand, hvor en patient var til stede. Niveauer målt i vandet, hvor en patient var til stede var op til 1100 procent højere end i vandet alene.

En anden undersøgelse udført af Alternative Health Research Foundation målte niveauerne af fem heavy metal toksiner i blodet hos 31 patienter før og efter 12 ugers Ion Cleanse behandlinger. Efterbehandling tests fundet signifikante fald over hele linjen i niveauer af aluminium, arsen og kviksølv.

Maksimering Effecctiveness

Ion Cleanse behandlinger er effektive alle på egen hånd, men ved at øge kroppens dræning evne, er effekten steget markant.

En måde at gøre dette på er gennem manuel stimulation. Massage teknikker til at stimulere dræning er blevet vist at øge niveauet af toksiner trukket ud under en Ion Cleanse session. Massagen stimulerer muskler og organer i kroppen, som løsner op toksiner indgivet inden, så lettere udskillelse.

En anden fremgangsmåde til at øge dræning evne er brugen af ​​homøopatiske dræning midler. Ifølge Debra MacIntyre, direktør for Natural Health Solutions, "Homøopatisk dræning retsmidler kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Ion rense, fordi de har til formål at støtte en mere effektiv udskillelse gennem ikke kun din hud, men også ved at hjælpe nyrerne , lever og lymfesystemet til at håndtere deres job mere effektivt. Når du afslutter Ion rense, det homøopatiske dræning støtte fortsætter med at hjælpe dig til at udskille de befriede toksiner, der ikke fik fuldt udskilles gennem porerne i dine fødder. "


        

Udgiv min kommentar