Fantacine.com

Alkohol Detox for leveren

Leveren udfører en række vitale kropsfunktioner herunder afgifte kroppen og filtrering blod. Leveren filtrerer 1,4 I blod per minut. Alkohol kan skade leveren og forhindre det i at blive i stand til korrekt afgifte kroppen. Afgifte kroppen af ​​stoffer og alkohol kan vare i en periode på 24 til 36 timer. I løbet af denne tid, kan en patient udviser mange symptomer på alkohol trækker sig tilbage. Disse udtog kan behandles på flere måder at lindre symptomerne og hjælpe i afgiftende proces.

Kost

Kost kan støtte i afgiftning proces. Mange alkoholikere er mangelfuld i essentielle vitaminer og mineraler, der fremmer en sund lever, såsom vitamin B-kompleks, zink, selen, vitamin E og vitamin B-12. Andre vitale parametre næringsstoffer, der hjælper med detox er CoQ10, alfalipidsyre, lecithin, cholin og ens. Drikke seks til otte glas vand om dagen er også vigtigt at detox for at skylle kroppen og undgå dehydrering.

Naturlægemidler Behandlinger

Adskillige urte behandlinger kan anvendes til behandling af alkohol- trække og detox. Burre rod, gurkemeje, marietidsel og mælkebøtte er kosttilskud, der renser leveren og øge dens funktion.

Medicin

Mere end 150 receptpligtig medicin er til rådighed til behandling af detox og dens symptomer. Adskillige forskellige typer af medicin kan afprøves for at tilvejebringe lindring af alvorlige symptomer. De fire typer af detox medicin er benzodiazepiner (beroligende midler som Valium eller diazepam), adrenerge medicin, anti-beslaglæggelse medicin (såsom carbamazepin eller valproat natrium) og anti-psykotiske medicin. Beta-blokkere kan også anvendes til at lindre alkohol abstinenssymptomer.

Andre Nyttige tip til Detox

Fastholdelse af en sund, naturlig kost er vigtig for afgiftning kroppen. Vær sikker på at få masser af hvile, frisk luft og moderat motion. Jo længere lægemidlet eller alkohol forbliver i systemet, jo mere kroppen producerer trang til at toksin. Drikke citronsaft og vand kan også bidrage til at afgifte kroppen.


        

Udgiv min kommentar