Fantacine.com

Hvad er pligter en Nyrespecialist?

Hvad er pligter en Nyrespecialist?


Nefrologi er en division af medicin fokuseret på nyrerne. En nephrologist angår forebyggelse og behandling af lidelser, der kan gøre en nyre mislykkes. Han er en specialist, at patienterne har brug for en henvisning fra egen læge for at se.

Fungere

Den nephrologist primære mål er at diagnosticere medicinske problemer med nyrerne. Den Renal Læger Association beskriver også deres job som en, der finder måder at opretholde den funktion, en nyre har forladt.

typer

Der er både voksne og pædiatriske nyrespecialister, hver uddannet til at håndtere de snørklede af deres særlige patients nyre-systemer. For eksempel skal en pædiatrisk nephrologist kunne identificere og behandle den yngre og mere delikat nyre af barnet. I mellemtiden skal voksne nyrespecialister kunne identificere nogle af de lidelser, som voksne er mere modtagelige, ligesom nyreskader gennem overdrevent drikkeri eller hypertension.

Egenskaber

Ved modtagelse af en patient, vil nephrologist tage en historie, en fysisk undersøgelse og køre de nødvendige tests. Ud fra disse tests, vil lægen bestemme hans næste skridt. Han kan udføre dialysebehandling eller en biopsi af nyrerne, og kan også overvåge lægemiddelbehandling.

Misforståelser

Andre end at udføre biopsier af nyrer, har en nephrologist ikke adfærd kirurgi. I stedet vil hun henvise patienten til en nyre eller generel kirurg. Nyrespecialister se også patienter med nedsat kræft til en onkolog for mere specialiseret behandling.

Fordele

Som enhver anden specialitet, nefrologi tillader en læge for at studere en bestemt del af kroppen og til at beherske sine funktioner og fysiske egenskaber. Disse intensive undersøgelser lette en vellykket behandling af mange sygdomme.


        

Udgiv min kommentar