Fantacine.com

Hvordan man styrer arthritis smerter i knæet

Arthritis smerter i knæet kan være en skærpende betingelse. Behandlingen for de fleste slidgigt i knæet er ikke-kirurgisk og er fokuseret på at reducere smerte og voksende funktion i knæet. Dybest set tilsigter behandling for at reducere symptomer og muliggøre en aktiv og produktiv livsstil. Efter nogle grundlæggende anbefalinger vil hjælpe dig med at kontrollere gigt smerter i knæet.

Instruktioner

1 Ice knæet, når smerten starter. Dette vil bidrage til at mindske betændelse og smerter. Nogle patienter føler, at varme hjælper også til at lindre deres gigt smerter i knæet. Enten er passende.

2 Minimer din aktivitet. Det kan betyde blot at skifte fra jogging til gåture og undgå ting som trapper bjergbestigere. Dette vil bidrage til at holde du passer, samtidig med at din gigt knæ nogle resten.

3 Tage skridt til at tabe sig, hvis det er nødvendigt. Begynd at spise sundere og omfatter en sund kost som en del af din livsstil. Vægttab vil give mulighed for øget funktion og mindre stress på knæet. Dette vil reducere den smerte, du oplever.

4 Brug en skinne eller en elastisk bandage at hjælpe med at stabilisere knæet. Disse bør især være slidt under aktivitet at bidrage til at mindske smerter og potentiel skade.

5 Tal med din læge om sko skær. Indsætter kan hjælpe med at rette din krop og bidrage til at absorbere noget af chok knæet tager med hvert trin.

6 Overvej at tilføje den kosttilskud glucosamin og chondroitin til din kost. Disse findes i knæleddet brusk og kan bidrage til at forebygge smerter ved at lette hævelse. anbefales kontinuerlig brug i to måneder for at se positive resultater.


        

Udgiv min kommentar