Fantacine.com

Hvad kan der ske, hvis du har Degenerative diske i ryggen?Din rygrad har bløde puder, der findes mellem ryghvirvler kaldet diske. I årenes løb har disse diske mister deres elasticitet og begynder at forårsage smerte.

Identifikation

Necksurgery.com identificerer degenerative disc sygdom som en af ​​bivirkningerne af aldring. Den ydre skal af skiverne vil begynde at nedbryde og mister deres evne til at tilbyde smerte-fri bevægelighed.

diskusprolaps diske

En af de mulige virkninger af en degenereret disken er en diskusprolaps. Når det ydre dække af skiven bryder ned, vil materialet i midten rager ud af ryghvirvlerne og lægge pres på nerverne omkring rygsøjlen.

henvist Pain

I mange tilfælde en degenereret disk vil forårsage henvist smerte. Dette er smerter, der stammer i den ene del af rygsøjlen, men føles i en anden del af kroppen. Medicinenet.com giver eksempel på en degenereret skive lægge pres på iskiasnerven i ryggen men smerten mærkes udstrålende ned benet.

Neck Pain

Et fælles sted for diske at degenerere hurtigere end andre, er i nakken. Dette kan forårsage kroniske smerter hals, der også kan udstråle til skulderen og ned ad armen.

Behandling

Behandlingen afhænger af sværhedsgraden af ​​tilstanden. I nogle tilfælde kan medicin og fysisk terapi anvendes til at styre smerte. Kirurgi kan være nødvendig i mere alvorlige tilfælde at fjerne den del af skiven, der lægger pres på nerverne.


        

Udgiv min kommentar