Fantacine.com

Tegn og symptomer på Brain Dehydrering

Brain dehydrering er en alvorlig tilstand --- med den tid, hjernen mærker virkningerne af dehydrering, resten af ​​din krop lider. Dehydrering opstår, når du ikke indtagelse nok væske, som vand. Dette fører til en forkert vandmængde i kroppen, hvilket resulterer i en ubalance af mineraler i blodet celler. Mineralet ubalance forstyrrer den normale funktion af hjerneceller og når venstre ubehandlet, kan medføre permanent hjerneskade eller død.

Brain Cell Funktion

Hjerneceller kræver den rette mængde vand og mineraler i hver af cellerne. Hvis der er for meget vand, kan cellens membran break; hvis der ikke er nok, vil cellen visne. Når der er hjernen dehydrering, mindre vand er til rådighed for hjerneceller til brug. Dette mindsker effektiviteten af ​​transport af mineraler og andre materialer mellem celler, hvilket påvirker deres funktion. I sidste ende ændrer hjernen dehydrering strukturen af ​​hjerneceller, der fører til deres nedbrydning.

dehydrering Symptomer

Tegn på dehydrering er bemærket før hjernen dehydrering skilte. Hvis symptomerne på dehydrering er bemærket før hjernen lider dehydrering, vil du ikke opleve skadelige virkninger på hjernen. Almindelige dehydrering symptomer omfatter en tør eller klæbrig mund, lidt eller ingen urin frigivet, ingen tårer bliver produceret, øjne indsunkne i deres stikkontakter, sløvhed og i alvorlige tilfælde af dehydrering, koma. Et fysisk tegn på dehydrering kan indikere, at dehydrering er begyndt at påvirke hjernen: du vil udvise en blød plet på toppen af ​​dit hoved, ligesom et spædbarn har. Denne betingelse er kendt som sunkne fontaneller.

Mental Effects

Når dehydrering påvirker hjernen, vil mentale evne påvirkes uhyre. Udover symptom på fysisk sløvhed, vil du også have mental træthed. Som hjernen dehydrering fortsætter, vil du begynde at have nogle problemer med hukommelsen og erfaring forvirring.

Ubehandlet

Når venstre ubehandlet, kan hjernen dehydrering have alvorlige konsekvenser. På grund af forværringen af ​​hjerneceller fra mangel på vand, kan hjernen dehydrering føre til anfald og permanent hjerneskade, som kan forringe dine fysiske og mentale evner. Desuden kan ubehandlet dehydrering i sidste ende føre til døden.

Tips

Den anbefalede daglige indtag af vand er otte glas vand. Hold en genbrugelig vandflaske med dig hele dagen for at hjælpe med at forhindre dehydrering opstår. Udover vand, kan drikke væsker med elektrolytter hjælpe enormt, hvis du har at gøre med dehydrering.


        

Udgiv min kommentar