Fantacine.com

Behandlinger for Smoldering Myelom

Ulmende myelom er en type kræft, hvor plasmaceller i knoglemarven producerer for meget af en bestemt type protein. Selvom patienter med ulmende myelomatose sjældent oplever symptomer, bør overvåges tilstanden, fordi det kan udvikle sig til en mere alvorlig form af tilstanden, såsom myelomatose. Læger generelt diagnosticere ulmende myelom, når de registrerer det gennem en blodprøve for noget relateret.

Tidlige symptomer og behandling

Siden ulmende myelom sjældent har symptomer, kan det være svært at opdage. nogle patienter, der lider af ulmende myelom, kan imidlertid opleve milde anæmi eller knoglelæsioner. Så læger kan arbejde med patienter til behandling af disse tilstande, selvom den vigtigste form for behandling tidligt er bare at observere patienten regelmæssigt og se for tegn på, at sygdommen er fremadskridende eller ændrede i en anden form for kræft.
Behandling for ulmende myelomatosepatienter generelt indebærer styring nogen smerte, de kan opleve, samt at forsøge at forhindre yderligere spredning af sygdommen.

Medicinske behandlinger

Læger kan bruge kemoterapi til behandling ulmende myelom, især hvis den skrider ind myelomatose. De kan også benytte strålebehandling til at målrette de inficerede plasmaceller.
Læger kan også ordinere oral medicin, såsom kortikosteroider. Disse medikamenter arbejde i lave doser til behandling myeloma symptomer. Læger kan også give myelomatosepatienter andre oral medicin til at dræbe kræftceller eller blokere yderligere kræft celle produktion.
For ulmende myelom, der ikke skred ind myelomatose, kan læger bruger bisfosfonater, som er en serie af medicin til formål at forhindre knogletab.
I nogle tilfælde kan læger anbefaler stamcelletransplantation for myelomatosepatienter. I denne procedure, læger indsamle stamceller fra blod eller knoglemarv, og derefter bruge kemoterapi og stamceller til at erstatte de inficerede knoglemarvsceller plasmaceller.

Livsstil og hjem retsmidler

Kom masser af motion og fysisk aktivitet kan hjælpe med at administrere ulmende myelom symptomer. Motion hjælper med at bevare knogle sundhed, hvilket er vigtigt at forhindre yderligere spredning af denne sygdom, og kæmper for at undgå eventuelle relaterede infektioner. Du kan få brug smertebehandling for at være i stand til at udøve, men din læge kan hjælpe dig med at finde en måde at arbejde fysisk aktivitet ind i din dag.
Drikke masser af væske er også vigtigt i forvaltningen myelom. Da myelom kan forårsage overskydende proteiner til at blive vist i din urin, opholder hydreret hjælper med at skylle ud disse proteiner og forebygge nyreskader som følge af sygdommen. Alle ulmende myelomatosepatienter bør forsøge at drikke mindst halvdelen af ​​deres kropsvægt i ounces vand om dagen (så for eksempel, bør en 200-lb personen drikker 100 ounces vand om dagen).
Fastholdelse af en sund kost hjælper også med at holde din krop så sundt som det kan være, som du får brug for i din kamp med kræft. Spise sunde betyder, at din krop er på sit bedste for at bekæmpe myelom symptomer og forebygge yderligere komplikationer.


        

Udgiv min kommentar