Fantacine.com

Hæmoglobin Clot

Hæmoglobin er i de røde blodlegemer, der behandler strømmen af ​​oxygen og kuldioxid i blodet.

Sammen med de røde blodlegemer, blod indeholder også hvide blodlegemer for at bekæmpe infektion, blodplader til støtte koagulation og plasma til at bære visse proteiner og andre kemikalier, der er nødvendige for kroppen at fungere.

hæmoglobin Blodpropper

Koagulation er vigtigt i den helbredende proces. Når der er et åbent sår, blodet siv til stedet for at tætne den med en blodprop og hjælpe med at forhindre infektion.

Blodplader frigive et kemikalie, der er med til at danne et protein kaldet fibrin, som fungerer lidt ligesom et edderkoppespind til at binde blodlegemer sammen til en fast klump.

I mellemtiden, de hvide blodlegemer kæmpe vil enhver infektion, der kan have ind i kroppen gennem såret.

Mulige risici

Hvis en blodprop dannes unødigt, eller hvis den bevæger sig fra et sår websted til hjerte, lunger eller hjerne, det indebærer en sundhedsrisiko, fordi det blokerer blodgennemstrømningen og andre vigtige funktioner.

Afhængig af hvor blodproppen hviler, kan det forårsage hjerteanfald, slagtilfælde, blodprop og blodpropper. Disse lidelser er alle invaliderende og potentielt livstruende.

Behandling og forebyggelse

Hvis testen viser, at du lider eller sandsynligvis vil lide af blodpropper og relaterede problemer, kan din læge være i stand til at ordinere dig lægemidler kaldet blodfortyndende medicin. Disse hjælper dit blod forbliver flydende og mindske truslen om blodprop-relaterede lidelser.

Dog kan problemer opstå, hvis du allerede tager anden medicin.


        

Udgiv min kommentar