Fantacine.com

Kan Gout blive helbredt?

Kan Gout blive helbredt?


Gigt er en smertefuld tilstand, som kan påvirke din mobilitet, fordi det påvirker leddene, hyppigst i storetåen. Heldigvis, gigt er en akut tilstand, der rydder op på egen hånd. Behandlingen kan skynde kuren, og der er også måder at forebygge fremtidige gigt angreb. De kur involverer medicin, mens forebyggelse indebærer en kombination af medicin og kost.

Symptomer

Gigt er en tilstand, hvor det ramte led svulmer betydeligt, ser rød og føles meget varmt. Det bliver også yderst følsomme for berøring. Mayo Clinic siger ømhed kan være så slemt, at selv en let bedsheet vil være smertefuld. Gigt kan påvirke en samling, selv om det oftest forekommer i storetåen, men det kan forekomme i andre områder, såsom anklen, knæ, fingre og albuer. Dens symptomer kan være invaliderende, så de fleste syge er ivrig efter at finde en kur for deres gigt angreb.

Forekomst

Mayo Clinic siger, at gigt tendens til at plage mænd oftere end kvinder. Men hundyr bliver mere tilbøjelige til podagraanfald efter menopausen. Heldigvis er tilstanden lige helbredes hos begge køn ved anvendelse af de samme behandlinger.

self Behandling

Milde tilfælde af gigt kan behandles uden en tur til lægen. Du kan tage en ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID), såsom naproxen eller ibuprofen. Disse lægemidler sælges i håndkøb under mærker som Aleve, motrin og Advil. De vil lindre smerter og betændelse i gigt angreb, som det løser sig, hvilket normalt sker i fem til 10 dage.

Lægebehandling

Hvis en gigt angreb ikke reagerer på NSAID, eller hvis en person ikke er i stand til at tage dem, kan være nødvendig medicinsk behandling. Læger typisk ordinere colchicin at styre angrebet. Mayo Clinic advarer imidlertid, at dette stof kan have ubehagelige bivirkninger som diarré, kvalme og opkastning. Steroider er en anden mulighed, enten i pilleform eller som en injektion. Men de har også bivirkninger, såsom inhibering af en persons evne til at bekæmpe infektioner.

Forebyggelse

Mennesker, der er udsat for hyppige gigt angreb kan forhindre dem ved at tage medicin, der blokerer for produktionen af ​​urinsyre eller forbedrer dens fjernelse fra kroppen. Disse medikamenter skal ordineres af en læge. Undgåelse af rødt kød og fisk og skaldyr, kombineret med disse lægemidler, kan holde dig fri for gigt angreb.


        

Udgiv min kommentar