Fantacine.com

Om Elastic Knee seler

Elastiske knæ seler er designet til at understøtte knæet uden at fjerne fleksibilitet. Mens ved første øjekast kan de alle ser ens, i virkeligheden er der mange forskellige typer af elastiske knæ seler, der tjener til at befæste denne afgørende led samt behandle skader der allerede er afholdt. Læs videre for at sikre, at du får den bedste elastiske knæ tandbøjle til din specifikke knæ tilstand.

Fungere

Knæ seler understøtter knæet. De kan hjælpe dig med at undgå at forværre en tilstand eller beskytte knæet kommer til skade i første omgang. Atleter ofte bære dem til træning, og nogle mennesker endda bruge dem under sportsbegivenheder. En knæskinne holder dele af knæet på plads samt beskytter tilskadekomne områder af knæet.

Egenskaber

Elastik knæ seler ikke forhindre bevægelse, hvilket gør dem populære hos mennesker, der ønsker at forblive aktive trods knæ problemer. De strækker sig over og under knæet, og kan indeholde polstring eller endda plast afhængig af type bandage du bruger. Elastiske knæbind kommer i en bred vifte af farver, og skal være dimensioneret selvom de er elastisk.

Overvejelser

Når du køber en elastisk knæ tandbøjle, sørg og vælge en, der vil være den nemmeste og mest effektive for dig at bære. Nogle knæ seler fælde varme og være årsag svedtendens, der generer nogle mennesker mere end andre. Andre knæ seler giver ikke tilstrækkelig støtte til en skade, men er bedre for forebyggende slid. Du bør overveje, hvor meget slid du vil udsætte dit knæ tandbøjle til, så godt.

effekter

Iført en elastisk knæ tandbøjle kan væsentligt reducere din risiko for knæskade, hvis du er involveret i en kontakt sport. Elastik knæ seler kan også hjælpe med at holde tilskadekomne knæ sammen, når du er vendt tilbage til normale aktiviteter. Elastisk knæ seler også kan accelerere rehabilitering af en skadet fælles.

typer

Der er mange typer af elastisk knæstøtte. Nogle er beregnet til sportsudøvere og væge sved væk fra indersiden af ​​skinnen. Andre er simpelthen strimler af almindelig elastik, der holder fælles stabil under bevægelse. Du kan også få elastiske knæ seler, der fokuserer på at holde knæskallen på plads, hvis du har "glatte" knæ hætter.

Advarsel

Hvis du har kronisk smertefulde knæ, kan en knæ tandbøjle ikke være nok til at reparere skaden. Se en læge, hvis dit knæ smerten fortsætter. Du kan blive iført den forkerte slags knæ tandbøjle eller har en anden type fælles problem helt. At lade disse smerter gå uden opsyn kan dramatisk øge dit niveau af skader over tid.


        

Udgiv min kommentar