Fantacine.com

Sådan Beregn PASI

PASI er en forkortelse for Psoriasis Area and Severity Index. Dette er et mål for omfanget af psoriasis på kroppen og dens sværhedsgrad. Psoriasis er en almindelig hudlidelse, der resulterer i rødme og irritation, og ofte resulterer i tyk skællende hud.

Instruktioner

1 Opdel kroppen i sektioner: ben, krop, arme og hoved.

2 Mål mængden af huden påvirkes i hvert afsnit af kroppen, ved hjælp af den følgende skala:

0 procent = 0; Mindre end 10 procent = 1; 10 til 29 procent = 2; 30 til 49 procent = 3; 50-69 procent = 4; På 70 til 89 procent = 5, og 90 procent eller mere = 6. Dette resulterer i fire scoringer, en for hver hussektion.

3 Evaluer kløe af hver del af kroppen, ved hjælp af den følgende skala: Ingen = 0; nogle = 1; moderate = 2; svær = 3 og maksimum kløe = 4. resulterer Dette også i fire scoringer.

4 Evaluer rødme, afskalning og tykkelse for hver sektion af legemet ved anvendelse af samme omfang som for kløe at få fire point for hver del af kroppen.

5 Læg de scores for hver sektion af kroppen fra trin 3 og 4. Hver sektion har fire scoringer, for kløe, rødme, skalering og tykkelse.

6 Multiplicer det samlede beløb for hver sektion fra Trin 5 af de berørte for hvert afsnit fra trin 2-område.

7 Multiplicer score for hovedet fra trin 6 med 0,1, scoren fra armene med 0,2, scoren fra stammen med 0,3 og scoren fra benene med 0,4.

8 Tilføj op på resultaterne fra trin 7. Dette er PASI.


        

Udgiv min kommentar