Fantacine.com

Hvad er fordelene ved hormon piller?

De fleste hormon piller, også kendt som kombination eller fødsel-piller, indeholder østrogen og progestin. Disse er hormoner, der sædvanligvis er fremstillet af en kvindes æggestokke. Der er også progestin-piller, ofte kaldet en mini-pille. Hormon piller har andre fordele udover forebygge graviditet.

Kræft og cyster

Tager hormon piller mindsker risikoen for at få kræft i æggestokkene og cyster, samt kræft i livmoderslimhinden. Kvinder, der tager disse piller er også les tilbøjelige til at få underlivsbetændelse Diease eller har en graviditet uden for livmoderen. Det kan også være gavnligt for kvinder, der har en tilstand kendt som endometriose.

Osteoporose

Tager hormon piller kan også hjælpe med at forhindre knogleskørhed. Osteoporose forårsager dine knogler til at blive skør og udsat for brud eller brud.

Breast Klumper

Hormon piller kan hjælpe med at mindske forekomsten af ​​cyster, fibroadenomas og pseudo klumper. Alle disse er harmløse, men kan være alarmerende for dig eller kan ændre udseendet eller fornemmelsen af ​​dit bryst.

Acne og menstruationscyklus

Hormon piller kan også medvirke til at reducere forekomsten af ​​acne og sætte din menstruation i remission. Selvfølgelig, ingen af ​​disse er skadelige for dig, men at være uden dem kan gøre dig mere komfortabel og selvsikker. Menstruationskramper kan ikke være så smertefuldt som de engang var, dine perioder kan blive mere regelmæssig og chancen for post-periode anæmi vil blive mindsket.

Overvejelser

Bivirkninger af hormon piller omfatter kvalme, hovedpine, humørsvingninger og vægtøgning.


        

Udgiv min kommentar