Fantacine.com

Varige bivirkninger af Celebrex

Celebrex er et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID), der anvendes til at lette smerter, inflammation og stivhed forbundet med arthritis. NSAID er over-the-counter og receptpligtig medicin. Kontrovers har hvirvlede omkring NSAID Celebrex, hvilket fører til nye forsøg af Pfizer, der fremstiller lægemidlet. FDA har sagt det vil sætte en sort boks etiket på Celebrex at forklare de farlige bivirkninger af lægemidlet. Personer, der tager eller overvejer at tage Celebrex opfordres til at læse og se bivirkningerne før starten eller fortsat behandling med dette lægemiddel.

nedsat nyrefunktion

Hvis du har en eksisterende nyre- eller leverlidelse, tilrådes ikke at tage Celebrex. Celebrex kan forårsage betingelserne til at blusse op eller forårsage nyre- og nyre problemer i mennesker, der ikke havde forhåndsbetingelser. Disse betingelser er langsigtede. Denne medicin kan også forårsage dehydrering og yderligere stigning skader på nyrerne. Renal toksicitet, som reducerer blodtilførslen til hjertet kan også forekomme, hvilket fører til hjerte komplikationer.

heart Problemer

Lang tids brug af Celebrex kan forårsage nedsat blodgennemstrømning til hjertet på grund af nyrerne. Patienter med angiotensinkonverterende enzym er i alvorlig risiko for hjerte og lever betingelser samt forhøjet blodtryk. Dem med præ-eksisterende forhold bør ikke tage Celebrex grund af disse komplikationer. Risikoen et hjerteanfald eller slagtilfælde stiger også med brug af Celebrex.

gastrointestinal blødning

Celebrex kan forårsage eller øge forringelse af mavetarmkanalen. Blødning af mavetarmkanalen kan også forekomme eller forværres. Sår er også forværres af Celebrex. Blødning kan ulceration og perforation af mavesækken forekomme og kan være dødelig.

Pfizers Fund

Pfizer gennemført et forsøg i 2009 for at se, hvor lang tids brug af Celebrex tolereres mod andre traditionelle NSAID medicin. Pfizer rapporterede, at patienter, der tager fire gange den anbefalede dosis oplevede færre ulcus-relaterede komplikationer end dem, der en anbefalet daglig dosis af ibuprofen og diclofenac. Pfizer er nu også fremmes af Searle, som nu er en del af Pharmacia Corp og Pfizer Inc.

Konklusion

Alle de mulige langsigtede virkninger af Celebrex er ikke undersøgt. Uanset, Celebrex er stadig et stærkt stof. Nogen planer om at starte eller fortsætte behandling med stoffet bør se på Pfizer, FDA, og personlige beretninger om Celebrex bivirkninger på internettet, før du bruger Celebrex.


        

Udgiv min kommentar