Fantacine.com

Hjem afhjælpe for Vertigo

Hjem afhjælpe for Vertigo


Vertigo er en tilstand forårsaget af følelsen af ​​svimmelhed og ubalance. Det er ofte forveksles med en sygdom i sig selv, men det er normalt en sekundær symptom på noget andet, såsom en indre øre problem. Der er nogle løsninger, du kan prøve derhjemme for at tilvejebringe lindring.

naturlægemidler

Prøv naturlægemidler for svimmelhed. Ginkgo biloba er en populær kinesisk urt, der også tjener som en af ​​de mest almindelige naturlægemidler for svimmelhed. Det er tilgængeligt i pille eller flydende form og er ofte tages to til tre gange om dagen - doseringen afhænger af formen. Ingefær er en anden mulighed, som det er kendt for at lindre køresyge.

Drik op

Drik mere væske. Du har hørt, at du skulle til at drikke otte glas vand om dagen, og ved behandling af svimmelhed, opholder hydreret er vigtigt.

Kosten Ændringer

Ændre din kost. Ligesom drikkevand er nyttige, reducere mængden af ​​koffein du indtager, idet det virker som et diuretikum og kan dehydrere dig. Fødevarer med højt natrium og alkohol bør også være begrænset. Begge disse kan føre til dehydrering. Forbruge fødevarer rige på protein og fuldkorn. Tilføjelse af en B6 vitamin til din kost kan også hjælpe. Nogle undersøgelser har forbundet det med behandling af svimmelhed.

Levevis

Gør små ændringer i din hverdag måde at gøre tingene kan også gøre underværker. Så simpelt som det lyder, undgå større positionelle bevægelser. For eksempel, stige langsomt når man rejser sig fra en stol, og fokusere på et fast objekt foran dig.


        

Udgiv min kommentar