Fantacine.com

Alternativer til at ryge cigaretter

Alternativer til at ryge cigaretter


Ifølge den amerikanske Lung Association, mere end 392.000 amerikanere dør af sygdomme relateret til rygning eller passiv rygning hvert år. Cigaretrygning er den førende årsag til forebygges død. Rygning er ikke kun usundt, det er også vanedannende og dyre, men holde op er ikke let. Der er mange sundere alternativer til ryge cigaretter, og brug af disse alternativer kan hjælpe dig med at ryge og komme tilbage på vejen til sundhed.

Nikotin udskiftning

Tag nikotin udskiftning terapi (NRT). Dette kan komme i form af et nikotinplaster, tyggegummi, en pastil eller inhalator. Dette vil mindske virkningerne af tilbagetrækning og minimere abstinenssymptomer. En læge kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke der fungerer bedst for dig.

Recepter

Spørg din læge om en recept på et antidepressivt kaldet bupropion. Dette stof er meningen at reducere symptomer forbundet med rygestop og kunne være et alternativ til rygning, der vil gøre at holde op lettere. Det stof vareniclintartrat kunne fjerne cravings forbundet med rygning.

Dyrke motion

Øvelse til at tage dit sind off rygning. Dette kunne også forbedre dit humør, hvilket gør det nemmere at give op med at ryge. Det er et godt alternativ til at ryge, fordi det giver dig noget positivt at gøre i stedet for at ryge.

Terapi

Behandlingsformer såsom akupunktur, massage terapi, akupressur og hypnose kan arbejde som alternativer til cigaretter. Den medicinske samfund er delt på deres effektivitet, men så længe du har rådført sig med din læge, kan enhver form for terapi være gavnligt, fordi det kan bidrage til at mindske spændinger og stress i forbindelse med ikke at ryge. Deltagelse i en rådgivning gruppe kunne også tilbyde terapi og støtte til at hjælpe med at bestemme, hvorfor du ryger.

Bordeom eller Social

Bestem hvorfor du ryger. Hvis du søger afslapning, massage, motion eller åndedrætsøvelser er gode alternativer til rygning. Hvis du er træt eller ensom, find en hobby eller forkæl dig selv med din passion for at tage dit sind off rygning. Hvis du ryger til at føle sig mere tilpas i sociale situationer, få en makeover og lære at opbygge din tillid.


        

Udgiv min kommentar