Fantacine.com

Burre Side Effects

Burre er en plante, hvis dele anvendes som en plantestoffer ernæringstilskud. Nogle mennesker har brugt denne urt til behandling af diabetes, hårtab og gigt. De sundhedsmæssige fordele ved burre er ikke blevet grundigt undersøgt af forskere.

Allergiske reaktioner

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, har allergiske hudreaktioner forekommet i nogle mennesker, der brugte burre plastre på deres hud eller rørt planten med de bare hænder.

Garvesyrer

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, burre har garvesyre, der kan være giftige og kan forårsage en dårlig mave, leverproblemer og nyrelidelser.

Advarsler

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan burre øge eller mindske blodsukkeret hos personer med diabetes. HIV-patienter har rapporteret vanddrivende effekter, mens du bruger burre.

Root Tea Forgiftning

Ifølge Drugs.com har burre rod te forgiftning er rapporteret med usædvanlige nervesystem bivirkninger, udslæt og tørhed i næse og mund.

Lægemiddelinteraktioner

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan burre øge vanddrivende effekter af vanddrivende medicin og kan øge de østrogene effekter af nogle p-piller.


        

Udgiv min kommentar