Fantacine.com

Sådan Heal Fistler

En fistel er en unormal bindevæv tunnel skabes mellem to eksisterende kroppens hulrum ved bristede bylder. Fistler oftest forekomme hos mennesker, der lider af Crohns sygdom eller colitis ulcerosa og findes oftest omkring kønsdelene og anus. Selv ofte ubehagelige og vanskelige at selv diagnosticere, fistler er faktisk ret kan behandles med en række noninvasive metoder. I virkeligheden, når behandling fistler, kirurgi er ofte en sidste mulighed.

Instruktioner

1 Har din fistel diagnosticeret. Symptomerne på fistler omfatter smerter, feber, pus dræning eller ildelugtende udflåd. Hvis du oplever disse symptomer, se din læge straks. De diagnostiske tests for fistler er kun moderat invasive og involverer enten en barium lavement, en sigmoideoskopi, en koloskopi eller en fistulogram.

2 Lægemidlet behandling. Når korrekt diagnosticeret, kan mange fistler blive helbredt ved anvendelse af en forbindelse med medicin, der vil fjerne byld. Disse omfatter antibiotikummet Flagyl, den immunosuppressive 6-MP eller lægemidlet Remicade. Den type medicin, som du modtager, vil i høj grad afhænge af den underliggende årsag til din fistel.

3 en ​​enteral diæt. Hvis din fistel indebærer perforering af den anale hulrum, kan behandlingen omfatte en enteral diæt. En enteral kost er en flydende diæt, som er beriget med de nødvendige vitaminer og andre næringsstoffer. Ved at undgå fast føde, vil du reducere mængden af ​​fast fækalt materiale passerer gennem tyktarmen og fremme fistula at helbrede.

4 Surgery. Når fistler undlader at reagere på medicin eller en enteral diæt, er kirurgi ofte påkrævet. Den type kirurgi afhænger i høj grad placeringen af ​​fistel og kan omfatte fjernelse af fistula og en del af den inficerede organ eller afføring omdirigering gennem en ileostomi.


        

Udgiv min kommentar