Fantacine.com

Hvordan man kan hjælpe Heart Burn

Halsbrand er en tilstand, der påvirker en bred vifte af individer, men det kan være hærdet til en grad. Ved at gøre en række forholdsvis enkle livsstilsændringer, kan man hjælpe med at forhindre udbrud af halsbrand og dens frekvens.

Instruktioner

Forebyggelse

1 Undgå følgende stoffer, der kan gøre halsbrand værre: kaffe, alkohol, aspirin, ibuprofen, løg, fede fødevarer såsom pizza, krydret fødevarer, kulsyreholdige drikke, citrusfrugter drikkevarer og tomatprodukter. Undgå disse fødevarer og lægemidler vil bidrage til at formindske risikoen for halsbrand forekommende.

2 Rygestop. Det er almindeligt anerkendt, at rygning kan være en væsentlig årsag til halsbrand. Prøv at falde langsomt hyppigheden af ​​din rygning indtil din vane er elimineret.

3. Undgå overspisning. Styr de dele af dine måltider for at undgå overspisning og lider af halsbrand. Overspisning er en førende årsag til forekomsten af ​​halsbrand. Vær sikker på at begrænse de mængder af fødevarer, der har forårsaget din halsbrand i fortiden.

4 Vent mindst to timer efter måltider før ligger ned. Liggende for hurtigt efter et måltid kan åbne mulighed for mavesyre til lettere krybe ind i røret af spiserøret. Hvis du har brug for at hvile, så prøv at sove enten i en stol eller i en hævet position på din seng.

5. Tabe. Chancerne for at opleve halsbrand fald når du er på en sund vægt. Hvis du er overvægtig, styre dine portioner og afsætte tid i løbet af ugen for regelmæssig motion. Ikke alene vil det mindske risikoen for halsbrand, men også vil efterlade dig med mere energi under din dag.

TIPS

  • Kontakt din læge, hvis din halsbrand er vedvarende og svær.

        

Udgiv min kommentar