Fantacine.com

Hvorfor er slim Produceret Når du har en kold?

Enhver, der har lidt af et tilfælde af en almindelig forkølelse er bekendt med de ubehagelige bivirkninger af en snottet næse og hoste slim op. Men selv om vi ved, at disse symptomer opstår, når vi forkølet, de fleste af os er ikke sikker på, hvorfor. De fleste mennesker er ikke engang klar over, at mens slim kan være irriterende i løbet af en virusinfektion, det faktisk spiller en vigtig rolle i vores kroppe. Læs videre for at lære mere om det generelle formål med slim, hvorfor produktionen af ​​det øger drastisk efter udsættelse for den kolde virus, og hvad du kan gøre for at hjælpe med at lindre symptomerne.

Slim kommer fra rammende navngivne slim--membraner, der består af en kontinuerlig foring af celler, der tjener til at beskytte ethvert organ hulrum, der kommer i kontakt med det ydre miljø, som vores mave-tarmkanalen, luftvejene og reproduktive skrifter. Specialiserede slimceller og andre celler, der er bosiddende i membranerne i åndedrætsorganerne producere slim. I modsætning til hvad nogle måske tror, ​​er slim faktisk produceres i raske personer så godt, og tjener til at beskytte respiratoriske væv mod udtørring, da specialiserede proteiner kaldet muciner kan absorbere enorme mængder vand. Andre proteiner i slim indeholder antistoffer og enzymer til at hjælpe med at bekæmpe off patogener, og slim fungerer også til at hjælpe fælde eventuelle udenlandske partikler, der ender i lungerne. Også, slim hjælper fugte den luft, vi indånder.

Under normale mængder af slim kan være alt sammen meget godt, men hvorfor slim produktion stige så drastisk, når du har en kold? Tja, det er simpelt. Når dine luftveje får betændt og inficeret på grund af den kolde virus eller allergi, at slimhinder produktionen stiger hjælpe med at fjerne patogener og de fremmede partikler. Når dette sker, voila! Du har købt en løbende næse. Også, når kroppens immunsystem begynder betændelse processen for at bekæmpe off patogener eller allergener, det udløser også en stigning i slim produktion. Så det irriterende stigning i slim sekreter er faktisk en normal biprodukt af dit immunsystem på arbejde.

Den øgede produktion af slim, der ledsager en kold er ikke dårligt, i og for sig selv. de associerede symptomer, herunder nysen, ondt i halsen, overbelastning, og hoste, kan imidlertid være irriterende. Også, hoste, nysen, og løbende næser er en sikker måde at sprede virus til andre. Og hvis mukøse tykkere og bliver fanget i sinus passager, kan en infektion starte. Derfor kan kolde syge ønsker at overveje brugen af ​​dekongestanter til at afhjælpe symptomerne i perioder med øget mucuous.


        

Udgiv min kommentar