Fantacine.com

Sådan Cure / Treat Yellow Jacket Stings

Sådan Cure / Treat Yellow Jacket Stings


Gule jakker kan finde på noget tidspunkt, at indsprøjte gift ind i huden med deres stingers. Gule jakker ikke forlader deres stingers, så de er i stand til at stikke flere gange. Deres svier medføre rødme, hævelse, smerte og kløe. De svier kan forårsage en livstruende allergisk reaktion, eller anafylaktisk shock, i visse tilfælde. Der er flere symptomer at se til, når det afgøres, om en brod brug akut lægehjælp. De fleste stings kan behandles i hjemmet med grundlæggende førstehjælp.

Instruktioner

1 Vask brodden område med varmt sæbevand. Anvend is eller en kold pack direkte til brodden at reducere hævelser. Gnid en isterning over brod i 10 minutter for vedvarende smerter.

2 Reducer stikkende med en aluminium-baserede deodorant, Kødmørning og vand løsning eller tyk bagepulver pasta. Anvend dem ved hjælp af et stykke vat. Disse løsninger kan reducere hævelse og neutraliserer gift. Ved hjælp af Epsom salte, sting behandlinger med vatpinde eller ammoniak letter også kløe. Når intet andet er tilgængelig, kan du bruge mudder til at hjælpe med kløe fra stikket og hjælpe trække giften.

3 Tag acetaminophen eller ibuprofen til at reducere smerter. Følg anvisningerne på pakken vedrørende dosering.

4 Tag en mundtlig antihistamin til at reducere kløe. Påfør hydrocortison creme til brod stedet op til tre gange om dagen.

5 Overvåg brodden i 24 timer. Fortsæt administrere grundlæggende førstehjælp, hvis symptomerne ikke forværres. Check for åndedrætsbesvær eller synke i to timer efter brod opstår. Hold øje med overdreven hævelse i arme og ben, og svimmelhed eller besvimelse. Ring 911, hvis nogen af ​​disse alvorlige symptomer. Dette kunne være indtræden af ​​anafylaktisk chok.

TIPS

  • Tegn på anafylaksi fremkommer sædvanligvis inden for 10 til 20 minutter af den oprindelige brod, men det kan tage op til 20 timer for tegn til at forekomme.
  • Stings stige i rødme inden for de første 24 timer. Det betyder ikke, at webstedet er inficeret.
  • Hvis du er blevet stukket af en gul jakke før og er allergisk over for brod, holde adrenalin med dig og administrere skudt umiddelbart efter brod.
  • Må anvende Kødmørning løsning nær øjet.

        

Udgiv min kommentar