Fantacine.com

Hjem afhjælpe for tegning Salve

Hjem afhjælpe for tegning Salve


Tegning Salve er en løsning, der bidrager til at trække ud nedgroede tånegle, infektioner, splinter og endda torne. Det virker også godt på svier, insektbid og koger. er Gør dit eget salve let og kan være sjovt, og det kan du kilde dine egne ingredienser, så du ved præcis, hvad der er i det.

Herbal Oil Base

For at lave en tegning salve, skal du først lave en urte olie. Pulver 1 ounce tørt urt. For din tegning salve at være effektiv, skal du bruge tegning urter. Vejbred, kulsukker og fuglegræs er alle gode valg.

Til den pulveriserede urter, tilføje en ounce af 190-bevis ethylalkohol og rør til at blande. Efter en time, hæld 5 oz. af olivenolie i en blender, tilsæt alkohol-mættede urt, blend i ca 15 minutter, stamme olien og flaske det.

En anden måde at gøre en urte olie er simpelthen at fylde en krukke med de urter, du vil bruge, dække den med olivenolie og lad det sidde i en vindueskarm (med sol). Vend glasset over hver dag.

Afslutning af Salve

Efter at din olie, langsomt opvarme alle fem ounce og tilsæt 1 ounce bivoks. Voksen vil langsomt opløses. Mens blandingen stadig er varm, hæld din salve ind i din container. Uanset om du vælger plast eller glas er et spørgsmål om personlig præference.

Som salve køler, vil det størkne. Du ønsker måske at tilføje vitamin E olie (som konserveringsmiddel), eller æteriske olier (for duften) på dette punkt.

Når din Salve er færdig, skal du blot duppe generøse mængder på de berørte områder til at trække ud urenheder.


        

Udgiv min kommentar