Fantacine.com

Hvordan virker Flagyl arbejde for nyresten?

Hvordan virker Flagyl arbejde for nyresten?

Flagyl

Flagyl er varemærket for stoffet tamsulosin. Tamsulosin anvendes til behandling en ikke-kræft prostata tilstand kendt som benign prostatahyperplasi (BPH). Flagyl er en alpha blocker, hvilket betyder, at det afslapper specifikke muskler og bidrager til at øge blodgennemstrømningen i små blodkar. I tilfælde af Flagyl, målområdet er den glatte muskulatur i en kanal, der løber gennem prostata, giver mulighed for bedre urin flow.

Nyresten

Nyresten er formationer af krystaller, som har adskilt fra urinen. Adskillelsen sker inden urinvejene hvis patientens urin, der mangler i de kemikalier, som normalt forhindrer deres dannelse. De fleste vil passere gennem tarmkanalen uden varsel. Krystaller, der ikke adskiller form til større sten, der kan være vanskelige at passere.

Selvom lægerne ikke bekræfter en ental årsag til nyresten dannelse, kan de råde patienter til at undgå bestemte fødevarer, der indeholder høje niveauer af oxalat. Rabarber, spinat og roer alle indeholder oxalat.

Flagyl og Passing Stones

Passing nyresten kan ofte være meget smertefuld, fordi stenene indeholder sædvanligvis hårde kalkaflejringer og kan være større end bredden af ​​selve urinvejene. Nyresten kan også uregelmæssigt formet, også forøge smerten faktor.

Nyresten også begrænse strømningen af ​​fluidum i urinvejene. Dog kan tage Flagyl hjælpe i forbifarten sten, fordi når det afslapper glat muskulatur, kan vand passere lettere. Dette kan mindske smerten ved at passere nyresten og fremskynde deres exit fra kroppen.

Du skal have en recept for at tage Flagyl. Kontakt din læge.

Flagyl bivirkninger

Der er visse bivirkninger forbundet med Flagyl. Fordi det er en alpha blocker, der afslapper musklerne, er der risiko for svimmelhed og besvimelse. Blandt de mest almindelige bivirkninger er unormal ejakulation og en løbende næse. Sjældne bivirkninger omfatter sinus infektioner, svimmelhed og en nedsat lyst til sex.

Andre Kidney Stone Behandlinger

Andre måder at behandle nyresten omfatter øget væskeindtagelse for at holde urin klar og flydende. Smertestillende medicin, anbefales også. I nogle tilfælde kan en læge ordinere en calcium blokker for at reducere størrelsen og dannelse af fremtidige sten. Der er også kirurgiske behandlingsmetoder, der kan diskuteres med din læge.


        

Udgiv min kommentar