Fantacine.com

GI Diet for PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesygdom eller polycystisk ovariesyndrom, er en tilstand karakteriseret ved udviklingen af ​​cyster i en kvindes æggestokke. Hvis venstre ubehandlet, kan denne betingelse i sidste ende medføre fertilitetsproblemer sammen med andre symptomer såsom unormal menstruation, acne, et fald i bryst størrelse eller en stigning i kroppens hårvækst. Ifølge oplysninger fra ObGyn.net, PCOS placerer også en kvinde på et højere risiko for at udvikle diabetes, hvilket gør en GI kost et effektivt redskab til at forebygge dette resultat.

GI Diet Theory

Forstå konceptet bag en lav GI kost til bedre at forstå, hvordan det kan bruges til at afværge diabetes hos kvinder med PCOS. Type II diabetes udvikler, hvor kroppen bliver ude af stand til at producere eller anvende hormonet insulin, et lager hormon produceret af bugspytkirtlen til at regulere blodsukkeret. Dette kan forekomme, når kravene til bugspytkirtlen er for store, som i tilfældet med en person med kronisk forhøjede blodsukker. Heldigvis kan denne styres gennem kosten midler, som blodsukker er mest drastisk påvirket af indtagelse af kulhydrater, der hurtigt nedbrydes af kroppen, såsom raffineret mel og sukker. Den hastighed, hvormed en Carb fordøjes måles ved glykæmisk indeks, med kernen i en GI kost er at forbruge kun lav-GI fødevarer til at holde blodsukkeret i skak, undgå diabetes som en komplikation til PCOS.

GI Diet

Forbruge en kost, der er rig på lav-GI kulhydrater sammen med moderate mængder af protein og fedt for at undgå diabetes i individer med PCOS. Det betyder, at begrænse din kulhydrat forbrug til at bremse-fordøje ting som frugt, grøntsager og fuldkorn. Generelt holde sig til kulhydrater, der serveres i eller tæt på deres naturlige tilstand. serveres De førnævnte kulhydrater med minimal behandling, i modsætning til hurtigt fordøje kulhydrater som sukker og hvidt mel. Par dette med forbruget af magert protein kilder såsom fedtfattige mejeriprodukter, fedtfattig rødt kød, kylling, kalkun og fisk og skaldyr, sammen med forbruget af naturlige fedtstoffer fra frugter som avocado og kokosnødder, nødder, frø og olier. Hvert måltid du spiser bør indeholde en lav-GI carb kilde, en proteinkilde og en sund fedtkilde. Undgå at spise kulhydrater på egen hånd, da inddragelse af andre makronæringsstoffer vil bidrage til at bremse fordøjelsen tid, forbedre effekten af ​​måltid på dit blodsukker.


        

Udgiv min kommentar