Fantacine.com

Child CPR Regler

Child CPR Regler


CPR eller kardiopulmonær genoplivning, henviser til en procedure, der anvendes til kunstigt at ilte og cirkulere blodet. Mens der i de fleste tilfælde proceduren for afgivelse CPR til en voksen er det samme som at levere CPR til et barn, i nogle tilfælde er der forskelle. The American Heart Association, i samarbejde med andre sundhedspersoner organisationer i hele verden, har skabt ILCOR, eller Den Internationale Liaison Udvalg for Genoplivning, at fremsætte retningslinjer for administrationen af ​​CPR til både voksne og børn, herunder nyfødte og spædbørn.

Definitioner

ILCOR definerer en nyfødt som et barn af et par timer gammel, før det er gammelt nok til at forlade hospitalet, normalt flere dage. Et spædbarn er et barn under 1 år. Et barn er defineret som 1 til begyndelsen af ​​puberteten. Ældre er en voksen.

Vurdering

I en situation, hvor en redningsmand forsøger at vurdere en bevidstløs og reagerer barn eller spædbarn, den korrekte procedure er at vurdere integriteten af ​​luftveje og kontrollere for vejrtrækning. Dette opnås ved at vippe hovedet lidt tilbage, trækker kæben fremad, og placere en kind nær næse og mund under iagttagelse brystet bevægelse. Hvis der ikke observeres vejrtrækning, er to indblæsninger givet.

CPR Procedure

Efter at have givet vejrtrækninger, vil redningsmanden forsøge at fastslå hjertefunktion ved at føle efter en puls i den radiale arterie, som er placeret på indersiden af ​​håndleddet. Hvis ingen puls er til stede, vil brystkompressioner gives med en hastighed på 30 kompressioner til to indblæsninger for spædbørn, børn og voksne eller med en hastighed på 90 kompressioner pr 30 vejrtrækninger til nyfødte.

Emergency Services

Fem komplette CPR cykler (30 kompressioner og to indblæsninger) skal være afsluttet, før du forsøger at kontakte alarmcentralen. Brystkompressioner i børn bør udføres således, at brystet er deprimeret 1/3 til 1/2 dens bredde og får lov til helt rekyl før levering næste kompression.

Spædbarn CPR

Infant brystkompressioner udføres med to fingre på brystvorten linje i stedet for som med barn og voksen CPR, som indgives med begge hænder lige over bruskstruktur af brystbenet.

Nyfødt CPR

Newborn kunstigt åndedræt udføres ved en hastighed på 40-60 vejrtrækninger per minut i stedet for 12-20 til spædbørn og børn, og brystkompressioner bør aldrig overstige 1/3 af dybden af ​​brystet. CPR cykler for nyfødte består af 90 kompressioner til 30 vejrtrækninger per minut.


        

Udgiv min kommentar