Fantacine.com

Kan Allergier blive helbredt?

Allergiske reaktioner kommer i mange former: nysen, rindende øjne og kløende udslæt. Alvorlige allergiske reaktioner kan føre til anafylaktisk chok og død. Selv om en kur mod allergi ville være en stor medicinsk gennembrud, er der ikke en kur på dette tidspunkt. Der er skridt, der kan træffes for at minimere virkningerne af allergi.

Outgrowing Allergier: Myte eller Fakta?

Nogle mennesker antager, at børn vokser ud af allergi som de bliver ældre. Dette er især tilfældet med fødevareallergi. Det er farligt at antage, at du er vokset fra en allergi simpelthen fordi du ikke reagerer mere til maden. Hvad får dig ingen synlige reaktioner i dag kan forårsage reaktioner igen i fremtiden. Spørg din læge, før forbrugende fødevarer eller udsætte dig selv for allergener, som du tidligere har reageret på. En fødevare kan være sikkert at spise, men tjek først.

Testning for allergi

Hvis du bemærker nogle symptomer såsom hvæsen, stram fornemmelse i halsen, nysen, rindende øjne, eller udslæt, tjekke med din læge for at afgøre, hvad allergi du har. Din læge kan ordinere en ridse test for at indsnævre dine allergi udløsere.

Mindske sværhedsgraden af ​​allergi symptomer

Der er medicin til rådighed til at hjælpe med at blokere de histaminer, der bringer allergiske reaktioner. Allergi skud er en almindelig måde at mindske reaktioner på allergi over tid. Det er vigtigt at huske, at skuddet ikke vil hærde allergi. Andre medikamenter kan ordineres eller foreslået af din læge. Nogle er tid frigivet, beregnet til at blive taget en gang om dagen for at lindre generelle pollen og sæsonbetonede allergier. Andre er hurtigt virkende i tilfælde af en uventet reaktion.

Undgå Allergener

Hvis du har pollenallergi, kontrollere pollen tæller i området. Undgå at bruge omfattende mængde tid udenfor under spidsbelastning pollen gange. Skæl er en anden almindelig allergi. At vide på forhånd, hvis nogen har et kæledyr vil hjælpe dig med at forberede bedre for et besøg i deres hus. Tjek dit eget hjem. Allergener trives blandt støv, tæpper, udstoppede dyr. Hold huset rent, og læse etiketter, før de køber sæbe og rengøringsmidler. Når du rejser, tjek hoteller for mulige allergener såsom ned puder eller dyner. Kemikalier, der anvendes til rene værelser kan udløse astma, som kan ryge fra en tidligere beboer.

Emergency Forholdsregler

Afhængig af sværhedsgraden af ​​din allergi, kan din læge ordinere adrenalin eller en anden form for nødsituation allergi redning. Følg anvisningerne nøje, underrette din familie og venner af din allergi, og sørg for at have medicin med dig på alle tidspunkter.

Hvis du stadig føler en trykken i halsen, kan ikke trække vejret, eller oplever usædvanlige fysiske symptomer, søge lægehjælp omgående.


        

Udgiv min kommentar