Fantacine.com

Tegn og symptomer på aneurismer

En aneurisme er en svulmende blodkar i hjernen, der er mest almindelig hos mennesker i alderen 35 til 60. Det forekommer hyppigere hos kvinder end hos mænd, i henhold til Brain aneurisme Foundation. Tegn og symptomer på aneurismer varierer afhængigt af den fase af aneurisme.

Identifikation

En aneurisme begynder som en ballon-lignende sted i hjernen, som har visse symptomer. Aneurismer undertiden utæthed eller brud i hjernen, der forårsager andre symptomer.

Uopbrudte aneurisme Symptomer

En ud af hver 50 mennesker i USA har en uopbrudte aneurisme på hendes hjerne. Mulige tegn omfatter smerter, der opstår over eller bag øjet, en hængende øjenlåg, dobbeltsyn, en ændring i synet, og følelsesløshed i den ene side af ansigtet. Alle disse er tegn på, at en aneurisme ligger på hjernen.

utætte Aneurismer

Hvis en aneurisme begynder at lække blod, normalt kun til stede symptom er en pludselig, kraftig hovedpine.

bristet aneurisme

Hvert år omkring 25.000 mennesker i USA lider af bristede aneurismer. Når dette sker, en intens hovedpine ledsager andre mulige symptomer som kvalme, opkastning, en stiv nakke, lysfølsomhed, beslaglæggelse, forvirring og bevidstløshed.

Advarsel

Fyrre procent af mennesker dør af aneurisme brister. Af dem, der bor, fire ud af syv mennesker bliver deaktiveret på en eller anden måde. På grund af den fare forbundet med aneurismer, bør folk oplever symptomer på den betingelse hurtigt søge lægehjælp.


        

Udgiv min kommentar