Fantacine.com

Kan du behandle Menneskelig Ringorm Med Bleach?

Ringorm er en svampeinfektion, der udvikler sig på det øverste lag af huden. Det ser ud som en kløende, rød cirkulær udslæt med sund hud i midten; som en rund, flad plaster på kløende hud; eller som lidt rødt hævet ekspanderende ringe på ansigtet eller torso. Ringorm får sit navn fra den ringlike udseende udslæt, da der ikke er egentlige orm til stede. Ringorm kan være en smertefuld tilstand med svær inflammation.

Traditionel behandling for ringorm

Ringorm kan forekomme i forskellige dele af kroppen. Nogle ringorm kan vises på hovedbunden; andre ringorm kan vises på torsoen. Derudover kan ringorm inficere neglene, lysken eller fødderne. Traditionelle behandlinger for ringorm omfatter receptpligtig styrke eller over-the-counter lotion, cremer eller salver. Læger kan ordinere svampedræbende medicin eller antimikrobielle lægemidler til behandling af infektioner.

Bleach behandling for ringorm

Mens mange syge hævder, at blegemiddel påføres med en vatpind er en effektiv behandling for ringorm, det er en farlig "middel". Chlorblegemiddel faktisk forårsager en kemisk forbrænding på huden, hvilket betyder, at den kan "fjern" ringorm og forårsage en forbrænding og sekundær infektion samtidigt. Derudover er blegemiddel let absorberes af blodstrømmen, hvilket betyder, at placere den på huden er at sætte et toksin inde i kroppen.


        

Udgiv min kommentar