Fantacine.com

Hævede Skjoldbruskkirtel Symptomer

En opsvulmet skjoldbruskkirtlen kaldes også en struma. Dette kan skyldes en jodmangel. Det er også et symptom på sygdom i skjoldbruskkirtlen og undertiden kræft. Spørg din læge, hvis du tror, ​​du har en opsvulmet skjoldbruskkirtlen.

Klump

Følelsen eller udseendet af en klump i den forreste del af halsen er en opsvulmet skjoldbruskkirtlen symptom. Disse klumper kan være runde eller ovale form.

Metabolisme

Da en opsvulmet skjoldbruskkirtlen er også et symptom på både hyperthyroidisme og hypothyroidisme, kan stofskiftet sats være hurtigere eller langsommere end normalt for en person, der har en opsvulmet skjoldbruskkirtlen.

Hypothyroidisme

Hvis en opsvulmet skjoldbruskkirtlen er et resultat af hypothyroidisme, kan symptomerne omfatter en hæs stemme, problemer med at synke, forhøjet kolesterol, humørsvingninger, glemsomhed og uregelmæssig menstruation.

hyperthyreoidisme

Hvis hævede skjoldbruskkirtlen er et tegn på hyperthyroidisme, kan symptomerne omfatte uregelmæssig menstruation, moodiness, søvnløshed, muskelsvaghed, rystelser, synsproblemer og øget afføring.

Postpartum thyreoiditis

Postpartum thyreoiditis kan resultere i en opsvulmet skjoldbruskkirtlen. Symptomerne forbundet med dette er træthed, nervøsitet, hjertebanken, uforklarlig pludseligt vægttab og en stigning i følsomhed over for varme.


        

Udgiv min kommentar