Fantacine.com

Walnut Smør Vs. Jordnøddesmør

Walnut Smør Vs. Jordnøddesmør


Jordnøddesmør er sjælen af ​​jordnøddesmør og gelé sandwich, grundlaget for mange en dessert og har visse sundhedsmæssige fordele. Med sin appel til både voksne og børn og sine kapret sundhedsmæssige fordele, ville det ud til, at jordnøddesmør har høstet en fast stilling på de fleste pantry hylder, men flere og flere mennesker er begyndt at overveje alternativer til en række årsager. Valnød smør er en af ​​de mest populære erstatninger for jordnøddesmør.

Ernæring

Med hensyn til ernæring, både valnød smør og jordnøddesmør har deres fordele. Begge er højt proteinindhold og begge indeholder omega-3 fedtsyrer, som er befordrende for hjertesundhed. Begge har også antioxidanter og en række vitaminer og hverken indeholder transfedtsyrer. I mange henseender, jordnøddesmør og valnød smør er lige sunde, men i form af den samlede møtrik smør ernæring, de begge har et højt kalorieindhold, kommer ind på omkring 200 kalorier for hver 2 spsk. Dette vil variere fra mærke til en anden, men for det meste de er meget ens ernæringsmæssigt.

Smag

Selvom valnød smør kan anvendes i stedet for jordnøddesmør, betyder det ikke nødvendigvis har præcis den samme smag. Smagen er ens nok at valnød smør kan bruges som en erstatning i de fleste desserter og kan stadig nydes på sandwich. Begge er cremet og har en dyb ristet smag, men der er iboende forskelle i smag i valnød og peanut. Vælge ene frem for den anden er virkelig et spørgsmål om præference.

Pris

Prisfastsættelse er en af ​​de vigtigste punkter, hvor jordnøddesmør adskiller sig fra valnød smør. Ikke alene er valnød smør meget sværere at finde, fordi der er færre virksomheder, lægge det ud i købmandsforretninger, det er betydeligt dyrere. Indrømmet, mærkenavn jordnøddesmør kan være dyrt, men de fleste købmandsforretninger sælge deres egne mærker jordnøddesmør på meget lavere pris. I modsætning hertil kan valnød smør koste så meget som dobbelt pris af varemærke jordnøddesmør i butikkerne pågældende bestand det. Det har ikke nået niveauet for popularitet peanut butter prale, så det er ikke typisk ses som en købmand mærkevare, som ville være billigere.

Opbevaringstid

Den tid jordnøddesmør og valnød smør forblive frisk er en af ​​grundene familier elsker dem så meget. Nut Butters tendens til at have en holdbarhed på ni måneder, hvis de er uåbnet. Efter de er åbne, kan de stadig vare flere måneder. De behøver ikke at blive nedkølet før eller efter de er åbnet, selv om høje temperaturer vil føre til dem går dårligt hurtigere.


        

Udgiv min kommentar